Speltips inför England – Panama 24/6: Lockande specialspel

Spelbloggare Publicerat: 23 June 2018

Söndagens tidiga VM-match får England och Panama äran att avverka, med start 14:00. Från den presenterar vi på Spelbloggare ett specialspeltips hämtat från offsidemarknaden.

Annons:

Stora mästerskap och England har inte gått hand i hand de senaste åren och därför var det sannolikt mycket lättande att Harry Kane med sina två baljor, varav det sista i slutsekunderna, innebar en premiärvinst över Tunisien. 2-1 på tavlan och tre färska pinnar på kontot.

Här skulle ännu en trea, vilket England är storfavoriter till att hämta hem, betyda att man är klara för åttondelsfinal, likt Belgien blev dagen innan – via en 5-2-kross av nämnda Tunisien.

Stundtals var det ett frejdigt och påhittigt England i premiärmatchen och stundtals ett, som så ofta förut, svajigt och slarvigt dito. Svårt att sia var de står och vartåt det barkar.

Panama kämpade på tappert i deras premiärmatch mot Belgien. När nollan väl sprack, kort in i den andra halvleken, var det dock som kört och till sist skrevs förlustsiffrorna till 0-3 – och det är alldeles uppenbart att de inte hör hemma i nästa fas av ett världsmästerskap. England blir en mycket tuff uppgift och för en skräll att slå in skulle det krävas nästintill ett under.

Dele Alli åkte på en smäll för England mot Tunisien och väntas stå åt sidan här, om inte annat av säkerhetsskäl och för att bli redo för senare uppgifter. Annars har båda parter hela trupperna intakta.

Tre offsides mot Belgien – liknande här?

Med största säkerhet kommer England vinna det här, även om de hade stora problem i premiären – mot ett ungefär likvärdigt motstånd som detta. Klasskillnaden är fundamental.

Men att det finns värde på engelsmännen? Desto mer tveksamt. Känslan är att oddset tryckts ner lite väl för att det ska sitta på sin plats för ett favoritspel, medan de raka skrällarna heller inte är speciellt lockande. Där är bookiesarna rätt ute, på de stora marknaderna.

Istället satsas polletterna på en specialmarknad, med fokus på antalet offside för Panama.

Hur matchbilden kommer utvecklas är enkelt att förutspå: med ett England som pressar ner Panama djupt i planen. Hoppet för de sistnämnda blir att tajta till ytorna bakåt och kontra effektivt. Kan rimligtvis bli en hel del tidiga bollar i djupled därför.

Och det öppnar för just – offsides. Mot Belgien blåstes Panama av för tre stycken. Här är Unibets lina på dem utsatt till 1,5 – medan exempelvis Bethard är på 2,0 (asian handicap) – och då är ett överspel lockande till rådande siffror.

Över 1,5 offsides för Panama tas alltså till oddset 1,73.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Panama över 1,5 offsides
Odds: 1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 14:00, söndag 24/6
TV:  svtett logo
Stream:  svtplay logo cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Johan Mjällby: Speltips inför England – Panama

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.