Speltips inför Everton – Manchester United 1/1: Krisdrabbade “röda djävlar” får problem

Spelbloggare Publicerat: 1 January 2018

Ska vi applicera krisstämpeln på Manchester United nu? Det tycker vi. Med det i åtanke, samt att Everton ser allt bättre ut, kan det vara som bäddat för den femte raka matchen utan vinst.

Nyårsdagen bjuder på en herrans massa matcher från Premier League. Den sena matchen, med start 18:30, står alltså Everton och Manchester United för på Goodison Park.

Det verkar som att Manchester United håller på att falla samman och pressen på José Mourinho tilltar. Skadeproblem, fyra raka utan vinst – och det i matcher de varit storfavoriter i. Först trillades den inhemska cupen ur mot Bristol City, huserandes i Championship, och därefter har det blivit tre raka kross – i matcher mot Leicester, Burnley och Southampton.

Denna dipp har inneburit att andraplatsen tappats till Chelsea. Av stor betydelse att hitta rätt på nytt, snarast möjligt.

Sviten om åtta förlustfria matcher bröts för Everton förra veckan. AFC Bournemouth, på bortaplan, blev ett nummer för stora. 1-2-baljan, den sista och därmed spiken i kistan, kom så sent i 88:e minuten.

Lukaku och Zlatan out för United

Det kommer bli mycket intressant att följa Everton den närmsta tiden. Den förlustfria sviten bröts – och insatsen i helhet var under all kritik. Inte minst om man blickar på veckorna innan, vilka kan förblinda en något.

Ändå menar vi värdet finnas på just Everton. På hemmaplan, mot ett Manchester United som är i deras värsta period för året och alltså inte vunnit på fyra matcher. På pappret är det här tveklöst den tuffaste, tillsammans med den mot Leicester.

Dessutom saknas en radda pjäser här. Skadelistan har ökats på med Zlatan Ibrahimovic och inte minst Romelu Lukaku. Annars är bland andra Antonio Valencia samt Eric Bailly out.

Och vi ska minnas att Everton över det hela sett bra ut under Sam Allardyce. Ser dem med bra chans på minst en pinne här. Den som vill skruva upp nivån kan testa den raka ettan.

Vi, då? Vårt investeringsobjekt blir Everton +0,75 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de förlorar matchen med uddamålet – till 1,94x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Everton +0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 18:30, måndag 1/1
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: