Speltips Falkenberg Östersund 11/7

Speltips inför Falkenberg – Landskrona 11/9: En bank!

Är det här inte lite av ett drömodds? Falkenberg borde mer eller mindre vara en bank i hemmamötet med Landsbrona BoIS, varpå ett specifikt speltips faller ut väl på sin plats.

Annons:

Toppen mot botten. Tabelltvåan mot nästjumbon. Ena laget jagar ett allsvenskt kontrakt och den andra strider för kontraktet på proffsscenen i Sverige, i Superettan.

Här har formstarka Falkenberg en toppchans att ta ett stort kliv mot det svenska finrummet. De är alltså placerade tvåan i serien och är fyra pinnhål ovanför tredje- och kvalplatsplacerade AFC Eskilstuna – med en match mindre spelad. Och nu har de en, på pappret, ”enklare” typ av match.

Gällande formen har FFF vunnit fyra matcher efter varandra, varav tre i Superettan och andra i Svenska Cupen-kvalet. Sist blev det en 3-2-skalp borta över Öster, i en match med flera olika ansikten.

Landskrona BoIS är det annorlunda runt; formen är nere i den absoluta botten. Det faktum att 1-1 hemma mot bottenkonkurrenten Norrby senast var ett kliv i rätt riktning – talar inte det sitt klara språk? Innan dess hade fyra raka matcher förlorats, ena mot Division 2-huserande Rosengård i cupen. Vad är det som händer?

Given etta

Man kan blicka tillbaka en bra tid sedan Landskrona ändå levererade hyfsade resultat, i deras mått mätt. Givetvis är det inte en skräll att de är nere i botten och fäktas intensivt för det allsvenska kontraktet, utan snarare helt tvärtom – precis som väntat.

Ser vi på de tio senaste Superettanmatcherna har blott en vunnits och den kom mot jumbon Gefle. Facit, mer bestämt, på dessa matcher: 1-2-7.

Saker och ting måste hända snart om BoIS ska kunna fixa kontraktet, för nu blir de bara alltmer cementerade i skiten. Ser inte att de har kraften eller kapaciteten att på allvar ställa till med problem för Falkenberg borta på Falcon Alkoholfri Arena.

Det finns inte mycket att anmärka på i Falkenberg; vinsterna radas upp, i betydligt mer svårhanterade matcher än den här. Här handlar det trots allt om toppen mot botten samt formstarkt mot formsvagt. Normalt sett är skillnaderna fundamentala. Nu är det ännu mer påtagligt.

För att sätta ännu fler siffror på det hela: Falkenberg är så mycket som 18 poäng före just Landskrona i tabellen – och det med enbart 21 matcher spelade vardera.

Den raka ettan ser närmast ut som en bank och att Expekt ställer ut hela 1,60 gånger pengarna för den kommer som en chock. Här är det inte minsta om saken!

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Falkenberg vinner, rak etta
Odds: 1,60 (Jämför alla odds)
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:30, tisdag 11/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.