Speltips Falkenberg Östersund 11/7

Speltips inför Falkenberg – Örgryte 7/8: 1X2-spel

Ett möte på Superettans övre halva ska utspelas, mellan tvåan Falkenberg och sexan Örgryte på Falcon Alkoholfri Arena. Vårt speltips inför matchen hämtas från 1X2-marknaden…

Annons:

Toppstriden blir alltmer cementerad och skillnaderna dras isär i Superettan.

En av de klubbar som står absolut starkast är just Falkenberg, som skulle kliva upp på seriens förstaplats och peta ner Helsingborg från densamma vid minst ett kryss i matchen. Siktet är förstås dock på en trea och den skulle öka avståndet till kvalplatsplacerade AFC Eskilstuna till hela åtta pinnhål.

Enbart en total härdsmälta skulle kunna stoppa FFF:s frammarsch mot det svenska finrummet. Spelare för spelare har de stora kvalitéer i dessa mått mätt, är framförallt extremt stabila, och det finns inte en enda tendens till att saker skulle vända nu.

Se bara på serieomstarten: en makalös 3-0-kross av Varberg – på bortaplan. En utmärkt insats, precis som resultatet understryker.

Örgryte, då? De var faktiskt uppe som herre på täppan under en bra tid, vann match efter match i upptakten av Superettan, men har fått en stark reaktion. Nu har det blivit två raka mållösa matcher samt med det sju utan att ha vunnit; fyra kryss och tre förluster. Det är inte så man når finrummet…

Men tid att rätta till situationen finns fortfarande, när mer än halva serien återstår. Glappet till topp tre är därtill ”bara” på fem pinnar.

Falkenberg: vunnit 4/5 senaste matcherna

Oävna är Öis för all del inte, trots den här formdippen, men att de skulle klara av att stå upp emot Falkenberg just nu? Det blir en tuff, kanske övermäktig, uppgift.

Falkenberg radar upp vinsterna en efter en: vunnit fyra av de fem senaste matcherna och endast förlorat en av de tio senaste. Blott två har det blivit under hela spelåret. 3-0-vinsten över Varberg förra veckan var ett styrkebesked modellen större.

Fy skam var Örgrytes omstart heller, även om mer fanns att önska: 0-0 hemma mot AFC Eskilstuna. Före uppehållet blev resultatet exakt detsamma i bortamötet mot dem. Den offensiva impotensen oroar och att nollan skulle hållas på Falcon Alkoholfri Arena? Knappast, va?

Den raka ettan är klart spelvärd till 2,15x hos ComeOn.

Annons:
  Rygga spelet hos ComeOn – Få 200% upp till 1 000 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Falkenberg vinner, rak etta
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 19:00, tisdag 7/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.