20 december 2018 Feyenoord Utrecht Speltips

Speltips inför Feyenoord – Utrecht 20/12: Cupfotboll

Spännande cupfotboll från Holland står på menyn när Feyenoord och Utrecht drabbar samman på De Kuip i åttondelsfinalen. Här kan det eventuellt bli tajtare än vad oddssättarna misstänker det bli.

Annons:

Den sista åttondelsfinalen och två klubbar med uppenbara titelambitioner. Detta när racet i serien nästintill är kört, även om Feyenoord fortfarande skulle kunna skaka liv i det hela. Men mycket ska till för det…

Seriens trea och fyra är det som ryker ihop. Glappet dem emellan är förhållandevis stort, för att bara handla om en plats. Feyenoord har också det namnstarkare materialet, det ska understrykas och värderas in i analysen, men Utrecht är ändå en klubb som år efter år är med och fajtas om Europaplatserna. Långtifrån oävna.

Feyenoord är faktiskt lite av cupspecialister och har det facto vunnit KNVB Beker vid två av de tre senaste tillfällena. 2015/16 mötte de just Utrecht i finalen och vann då med knappa 2-1 efter en hård, tajt och spännande kamp.

På hemmaplan och som den snäppet vassare parten är det, precis som väntat, Feyenoord som tilldelats det stora favoritskapet. Oddsen? 1,48-4,60-6,50. Observera att dessa är en färskvara och var aktuella när speltipset var skrivet samt publicerat.

Skrällspel

Vi håller, liksom oddssättarna, Feyenoord som rätt klara favoriter – men Utrecht är knappast att räkna bort och skillnaderna på oddsfronten kan kommit att överdrivas lite smått, menar vi bestämt. Därför – skrällspel?

Feyenoord kommer från en mardrömsmatch hemma mot Fortuna Sittard där allt styrdes med järnhand och chanserna radades upp – ändå slutade det i en 0-2-förlust. Enorm ineffektivitet och alldeles för mycket slarv. Sämsta möjliga uppladdning till den här cupfajten.

Istället visar Utrecht upp en fasansfullt stark form. Offensiven sprudlar: 14 mål framåt på de fyra senaste matcherna, tre vinster och ett kryss på dessa. Kan en liknande standard vidarehållas här, då står Feyenoord inför en tuff uppgift…

Vi spelar Utrecht med +1,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid uddamålsförlust – till oddset 1,85 hos SpeedyBet.

Annons:
  Rygga spelet hos SpeedyBet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Utrecht +1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 20:45, torsdag 20/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.