23 maj 2020 Bayern München Frankfurt Speltips

Speltips inför Frankfurt – Bayern München 12/8: Tyska supercupen

Det finns inga som helst anledningar att krångla till det när Bayern München jagar säsongens första titel mot Frankfurt.

Annons:

Då är det dags för den första skarpa matchen i den tyska fotbollen för den här säsongen när fjolårets två mest framstående lag i Frankfurt och Bayern München nu gör upp i den tyska varianten av supercupen. Det är ett fenomen som syns i var och vartannat hörn runt om i fotbollsvärlden och inte någonstans tycks det ha fått ett ordentligt grepp.

Prestigen i den tyska fotbollen ligger på ungefär samma nivå och för Bayern München har det många gånger bara handlat om att städa av ännu en i raden av titlar. Lite så är känslan även den här gången. En liten extra krydda är ändå att det är Niko Kovac, tidigare i just Frankfurt, som leder Bayern München den här säsongen och såklart även i den här matchen.

Hemmalaget har förhoppningar om att bygga vidare på förra säsongen, men utan Niko Kovac och en rad nyckelspelare är risken stor att så inte blir fallet. Adi Hütter, som vi känner igen från bland annat Red Bull Salzburg, har tagit över och för hans del är en bra start på säsongen nog mycket viktig. Annars kan det börja skaka lite i grunden direkt.

En superklar favorit

Hos hemmalaget är det bara Nicolai Müller som ser ut att vara ett osäkert kort och i övrigt kan tränaren Abi Hütter formera precis vilket lag han vill. Det är såklart en jättefördel för hemmalaget. Att det skulle räcka känns dock osannolikt, inte minst då nyckelspelare som Omar Mascarell, Kevin-Prince Boateng och Marius Wolf har lämnat klubben.

Hos bortalaget är det lite oklart vilka spelare som går att laborera med för nye tränaren Niko Kovac. James Rodriquez och Jerome Boateng är inte tillbaka i fullt slag än och kan ta plats på bänken. Corentin Tolisso är inte spelklar, medan Sandro Wagner och Renato Sanches är osäkra kort. I övrigt har Niko Kovac en hel del alternativ och kan formera ett starkt lag.

I vår värld är klasskillnaden mellan lagen så pass tydlig att det inte går att blunda för en bortaseger här. Hemmaplansfördelen räcker helt enkelt inte till.

Bayern München att vinna spelas till 1,40 gånger såsen hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr bonusspel!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Bayern München att vinna
Odds:  1,40 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill
Spelstopp:  20:30, söndag 12/8
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.