Speltips inför Frankrike – Argentina 30/6: Två besvikelser i tungviktsmöte

Spelbloggare Publicerat: 28 June 2018

Varken Frankrike eller Argentina har rosat marknaden under årets VM, men har ändå båda nått till åttondelsfinalen och det finns grader i helvetet, som det uttrycks. Här kunde valet av spel inte varit mycket enklare.

Annons:

Två världspjäser är det som möter varandra. På förhand, bland de största av titelaspiranter. Och hoppet lever visserligen alltjämt, men det finns frågetecken som måste slätas över om det ska räcka längre än såhär. Nu väntar de mäktigare uppgifterna i VM 2018.

Mästerskapet öppnade Frankrike med uddamålsvinster över Australien och Peru, i matcher där man inte alls hittade rätt melodi i spelet, och den avslutande matchen mot Danmark var bara en lunkhistoria från minut ett, där 0-0-resultatet föll de båda i smaken och betydde åttondelsfinal. Svårt att dra slutsatser av en sådan typ av match.

Om det inte sett särskilt bra ut för ”Les Bleus”, har det sett rentav katastrofalt ut för Argentina. Av de tre matcherna har inte en enda lämnat positiv eftersmak, utifrån aspekten hur spelet snurrar på, och 1-1 mot Island blev till en 0-3-storförlust mot Kroatien innan man kunde vinna med uddamålet över Nigeria.

Den där trean var dock starkt omdiskuterad: Nigeria borde väl ha fått en straffspark där? 2-1-baljan, som också blev slutsiffrorna, kom också så sent som i den 86:e minuten. Stort flyt.

Lagen har varsin spelare tveksam inför matchen: Frankrikes Samuel Umtiti samt Argentinas Enzo Pérez. Gällande Umtiti rapporteras han med största säkerhet hinna bli hel och ta plats i det franska mittlåset från start.

“Fungerar helt enkelt inte just nu”

Frankrike har inte övertygat och har mycket mer att bevisa – om det ska räcka ända in i kaklet. Det är uppenbart.

Lite tacksamt är det då att ställas mot ett Argentina som varit helt katastrofala hittills i mästerskapet, i deras mått mätt. Inte en enda av matcherna har man varit den betydande bättre parten i och 0-3-förlusten mot Kroatien sticker såklart lite extra i ögonen. Dessutom var det med enormt flyt som ödestrean kunde hämtas hem mot Nigeria.

Argentina har en ifrågasatt förbundskapten, påtalat interna konflikter och normalt sett världsspelare som inte ens når upp i närheten av deras standard. Leo Messi är väl det bästa exemplet? Laget fungerar helt enkelt inte just nu.

Så omskakat som sydamerikanerna är ska Frankrike ha en absolut toppchans att avancera vidare i mästerskapet. Oddsen till deras favör är nästan löjeväckande höga.

Den raka ettan synas med glädje till oddset 2,50 hos Expekt.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Frankrike vinner, rak etta
Odds: 2,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:00, lördag 30/6
TV:  tvfyra logo cmoresport logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.