19 november 2019 Belgien Cypern Speltips

Speltips inför Frankrike – Belgien 10/7: Första semifinalen!

Hur skulle man inte kunna tro på mål när två kraftpaket som Frankrike och Belgien ska mäta krafterna i den första av VM-semifinalerna? Här kan det smälla!

Annons:

Det är omöjligt att inte förundras och imponeras av såväl Frankrike som Belgien. Nästan så att man snarare hade velat se den här matchen i finalen istället, ur ren kvalitetssynpunkt. Här är två världspjäser ut i fingertopparna.

Kan ni smälta vilken match vi har här? 22 världsspelare från start på planen! En finalplats i potten! Två offensiva kraftpaket!

Frankrike var kanske inte helt på tårna i VM:s gruppspel, men kom ändå till slutspelet utan minsta problem och väl där har de exploderat totalt. Argentina städades av med siffrorna 4-3 i VM:s kanske mest underhållande match hittills, i åttondelsfinalen, och i nästa fas besegrades Uruguay med två mål mot noll.

Även Belgien har visat prov på fantastiska höjder i deras spel. Gruppspelet var en ”walk in the park” och trots en svajig insats mot Japan i åttondelsfinalen, lyckades man vända 0-2 till 3-2 innan även Brasilien plockades ned med uddamålet i kvarten. Där visades fantastiska kvalitéer prov på – mot kanske bästa möjliga motstånd, spelare för spelare.

Enda frågetecknet för ”Les Bleus” är på Djibril Sidibe – något som inte ska påverka det minsta, oavsett vad. Belgien har deras ytterback Thomas Meunier, avstängd, som varit fantastisk i mästerskapet.

Fartfyllt och öppet

Mål! Det är vad vi vill se här. Och även vad vi tror att vi kommer få se. Annat är svårt med tanke på vilka spelare som kommer ta plats på banan.

Frankrike är mer balanserade än Belgien. Så är det. Men offensivt har de ett mäktigt spelarkapital i form av bland andra Antoine Griezmann och Kylian Mbappé, men även flera blåslampor från mittfältet och andra positioner.

Uruguay lyckades de hålla i hyfsat står, men då hade de också ett stort avbräck i Edison Cavani – ett A och O för deras anfallsspel. Desto mer öppet var det mot Argentina i en match som innehöll sju baljor.

Någon djupare presentation behöver knappast Belgien och särskilt inte deras offensiva linje. Där har vi mästerskapets mest storartade material och med de essen lämnas också försvarsspelet lite i andra hand.  I slutspelet, mot såväl Japan som Brasilien, matcher det målades åt båda håll i, släpptes det både till och skapades en herrans massa chanser.

Man kan argumentera för större försiktighet desto närmare finalen man kommer i ett mästerskap, men med dessa pjäser på planen kan vi inte annat än att se framför oss en fartfylld och öppen historia. Väg också in att Belgien behöver rotera i deras backlinje. Sällan positivt.

Att det blir mål åt båda håll spelas till 1,80 gånger pengarna hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser
Spelstopp: 20:00, tisdag 10/7
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.