11 oktober 2019 Island Frankrike Speltips

Speltips inför Frankrike – Holland 9/9: Världsmästarna skördar nya framgångar

Världsmästarna Frankrike spelar redan sin andra match i UEFA Nations League och där väntar Holland. En ”walk in the park” är kanske inte att vänta, men skillnaderna bör vara så pass stora att ”Les Bleus” kan fira in tre färska pinnar.

Annons:

Sommarens VM kammades hem i storartad stil och är inne i en absolut storhetstid. Det är bara att titta på spelarmaterialet – finns det något mer helgjutet sådant? Från de bakre till de främre leden; klass, klass och åter klass!

Formen verkar också konserverad. Nations League-premiären borta mot Tyskland lyckades man lösa en pinne i via 0-0 på tavlan – och med det prickade vårt raka kryss-speltips in perfekt. Mycket imponerande att stå emot tyskarna i München, när man under perioder blev klart tillbakatryckta.

Holland är i något av en omställningsfas – ett generationsskifte. Framförallt har det handlat om att Arjen Robben lagt landslagsdojorna på hyllan efter VM-kvalfiaskot. Hurdan blir reaktionen på detta? Förbundskapten och profilen Ronald Koeman, som anlände i februari månad, har mycket att arbeta på.

Fem vänskapsmatcher har han haft vid rodret inför den här premiären. Det har landat i blandad kompott: på toppen med en 3-0-vinst över Portugal och en botten med 0-1-förlusten mot England och 1-1-krysset mot Slovakien. Senast, i veckan, kommer man från en 2-1-vinst över Peru.

Minusspel på “Les Bleus”

Holland är kapabla. Det är vi klara med att slå fast! Men hur väl ska de kunna stå upp emot världspjäser som Frankrike och Tyskland? Där får de det tufft. Extremt tufft. Summa summarum: klasskillnad råder. Kort och enkelt.

VM-succén för ”Les Bleus” visade på vilka fantastiska kvalitéer de besitter: från målvakts- till anfallsposterna. Ett mer komplett landslag finns inte, med världsklasspelare överallt och med spelartyper som kompletterar varandra väl.

Nu har Frankrike chansen att ta täten i gruppspelet, efter krysset borta mot Tyskland. Siktet är inställt på en trea och den känner vi oss säkra på att de kommer lösa. Förvånas inte heller om siffrorna skulle skjuta rakt upp i höjden.

Hemmaplan och klass – det är en kombination som helt enkelt ska räcka…

Frankrike spelas med -1,0 mål (asian handicap) till mycket fina 1,75 gånger pengarna hos Betser. Då är vi försäkrade att få insatsen tillbaka om de skulle vinna med uddamålet.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kr omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Frankrike -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser
Spelstopp: 20:45, söndag 9/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.