14 november 2019 Frankrike Moldavien Speltips

Speltips inför Frankrike – Tyskland 16/10: Tungviktsmöte

Världsjättarna Frankrike och Tyskland, också de två senaste världsmästarna, möter varandra under tisdagskvällen och sett till respektive formkurva är ”Les Bleus” att se som storfavoriter.

Annons:

Vad håller på att hända i Tyskland? Håller allt på att braka samman? Håller världsstatusen på att försvinna?

Först var det sommarens VM, där inte ens slutspelet lyckades nås efter två förluster på tre matcher och nu är det UEFA Nations League, som öppnats under all kritik. Hemmamötet med Frankrike slutade mållöst, 0-0, och under helgen åkte de på pumpen borta mot Holland. Förlustsiffrorna? 0-3! Noll mål mot tre!

Helt tvärtemot Tyskland, är Frankrike en mycket välmående fotbollsnation. VM 2018 plockade de hem i storartad stil och här i Nations League står de på förstaplatsen och ena foten vidare i turneringen. Sist lyckades de med visst krångel städa av Holland med 2-1 i Paris.

En mindre bra insats stod fransoserna däremot för när de i en vänskapsmatch spelade oavgjort mot Island, 2-2, senast och då kom de två strutarna framåt under de absoluta slutminuterna. Vad som dock ska nämnas är att det roterades och byttes friskt under matchen. Inte ett fullt a-betonat lag.

“Les Bleus” i bättre slag

Det är svårt att argumentera emot att Frankrike inte skulle vara världens mest fullfjädrade fotbollslandslag. Världsklasspelare hittas på varenda position och det är mittfältet samt anfallet som på allvar sticker ut.

”Les Bleus” har inför matchen ett osäkert kort i Raphael Varane och det vore ett klart avbräck om han fick stå åt sidan, men situationen är på truppfronten klart värre för Tyskland. Där saknas Antonio Rüdiger, Kai Havertz, Kevin Trapp, Leon Goretzka samt Marco Reus.

Och det är, som nämnt, ett Tyskland som inte alls mår bra just nu. Allt föll samman totalt i samband med förra veckans 0-3-förlust mot Holland och nu skruvas svårighetsgraden upp flera hack ytterligare.

Form, klass och hemmaplan – allt till Frankrikes fördel. Då räcker väl 1,75 x insatsen för att den raka ettan ska betraktas som spelvärd? Oddset tar ni del av hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% upp till 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Frankrike vinner, rak etta
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 20:45, tisdag 16/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.