29 september 2019 Milan Fiorentina Speltips

Speltips inför Frosinone – Fiorentina 9/11: Spräcks bortanollan?

På fem försök är Fiorentina fortfarande utan en enda trea på resande fot i årets Serie A. Nästa försök till att spräcka den nollan får man mot seriens nästjumbo, Frosinone, som i sin tur ännu inte vunnit på hemmaplan. Här hittar ni speltips, oddsen och startelvorna.

Annons:

Trots detta har ”Violerna från Florens” fortfarande känn på Europaplatserna och vad de levererat är på ett ungefär vad som kunnat väntas. Flera potentiella framtidsstjärnor finns i spelatruppen, men desto mindre erfarenhet. Endast en enda spelare har passerat 30-årsstrecket.

Och var står Fiorentina nu? Det är lite tveksamt. Senaste månaden har varit lite sisådär, men för strax under vecka sedan fixades åtminstone ett 1-1-kryss mot AS Roma och det var bara minuter från att bli en fullpottare.

Upp som en sol, ner som en pannkaka? Frosinone har pendlat mellan första- och andradivisionen under åren och kom inför säsongen upp i finrummet på nytt. Väl här har de visats ha svårt syna konkurrensen. Med blott sex poäng på 11 matcher, och en målskillnad om -15, är de näst sist och därmed hårt ansatta.

Bättrad form i Frosinone

Steppat upp har de dock, Frosinone. Sedan uppehållet, tre matcher, har de ännu inte förlorat; kryssat två matcher och vunnit en. Dessa har dock spelats mot idel tippade bottenkonkurrenter och sist blev det 0-0 i bortamatchen mot Parma. Då hade man dock en man mer på planen under en halvtimme.

Defensivt har Frosinone visats sårbara och snittar fler än två insläppta mål per match. Därför kom den där hållna nollan senast extra vältajmat. Kan höja moralen och tron på det hela, för innan har det inte sett bra ut på den fronten.

Hemmaplan eller ej – mot Fiorentina räknar vi kallt med att Frosinone tar det säkra före det osäkra; bevakar och spelar på resultat. Åtminstone när vi har 0-0 på tavlan. Annars är risken överhängande att såras djupt.

Fiorentina har sina problem på resande fot och ännu inte vunnit en enda match, på fem försök. Proppen ur väntar vi oss sålunda inte från deras sida och inför matchen har de faktiskt hela fem raka matcher som klivit under 2,5-målslinan – mot motstånd av blandad karaktär.

1,85 x insatsen för undern på 2,5-målslinan sitter bra på sin plats. Tack och bock för de siffrorna, Expekt!

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:30, fredag 9/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.