27 februari 2019 Southampton Fulham Speltips

Speltips inför Fulham – Burnley 26/8: Kortspelet lockar

Lite stressat håller det på att bli i såväl Fulham som Burnley och när de möter varandra i en av de parallella 17:00-matcherna från Premier League kan det enkelt bli lite frustrerat ute på planen. Det bäddar för ett kortspel.

Annons:

Upp i Premier League, från Championship, och direkt två derbyförluster – mot Crystal Palace och Tottenham Hotspur. Det är långtifrån den bästa starten som Fulham fått på det här äventyret, men ännu finns det mycket tid att rätta till saker och ting.

Att befästas i bottenstriden talar i alla fall mycket för. Fulham har stärkt upp en del i truppen i samband med uppflyttningen, men det ska anmärkas att konkurrensen är stenhård på den här nivån. Det är heller inte bara de två inledande seriematcherna som bådar för oro – vänskapsmatcherna dessförinnan har inte heller varit av positiv karaktär.

Kanske kommer då ett hårt fysiskt prövat Burnley som den perfekta motståndaren för att styra skutan i rätt riktning?

Ja, Burnley varvar ju Europa League-kvalet med den här serieupptakten och veckans bortamatch mot Olympiakos, det första av två i playoffrundan, förlorades med 1-3. Förlustsiffrorna skrevs exakt desamma i hemmamötet mot Watford dagarna innan det. Håller truppens bredd för det här spelschemat? Det är tveksamt.

Till skillnad från Fulham, har Burnley åtminstone lyckats skrapa ihop en pinne hittills. Detta efter 0-0 borta mot Southampton i premiären.

Två spelare i Tim Ream och Floyd Ayité är osäkra för Fulham. Alfie Mawson missar med all säkerhet matchen. Burnley har Steven Defour, Nick Pope och eventuellt Robbie Brady frånvarande.

Överspel på kortmarknaden

Det är två pressade lag som möter varandra på Carven Cottage, där frustrationen redan tenderat att komma upp till ytan.

Ännu har detta inte kunnat avläsas i kortstatistiken från matcherna som spelats, men med den pressen som råder – och eventuellt tröttheten i Burnley – är sannolikheten betydande att det kommer smälla en hel del ute på planen.

Matchens huvuddomare är David Coote och det är en domare som sällan tvekar på att kasta upp ost- och tomatskivorna ur kortleken. Fyra raka matcher som han hållit visselpipan i har innehållit minst fyra kort.

En faktor som också kan spela in är att Coote har extremt liten erfarenhet från att döma på Premier League-nivå. Championship är kanske inte en helt annan värld, men mentalt kan det eventuellt spela en liten roll.

Över 3,5 kort spelas till 1,85x hos Unibet.

Anmärk att ett rött kort rättas som två i statistiken hos spelbolaget och att maxsumman för en och samma spelare således är tre stycken.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% extra upp till 500 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 3,5 kort
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 17:00, söndag 26/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.