Speltips inför Fulham – Sunderland 27/4: Allt talar för hemmalaget

Spelbloggare Publicerat: 26 April 2018

Motivation, klass och hemmaplan. Det är en kombination som sällan sviker och det tror vi inte heller den gör i Championships fredagsbatalj mellan Fulham och Sunderland.

Uppe i toppen av Championship är det fruktansvärt spännande när alla klubbar har två matcher kvar att avverka. Gällande Fulham är det därmed extremt mycket på spel.

Och vad är det då som kan hända? Att det blir en direktplats upp i Premier League eller en kvalplats mot dito. Inför matchen är de placerade på tredjeplatsen, med ynka pinnen upp till Cardiff City. Det är alltså vad man hoppas kunna hämta in.

2018 års bästa lag i serien är väl Fulham? 18 matcher utan torsk är uppradade, varav enbart fyra slutat med oavgjorda utfall. Om den där direktplatsen inte skulle plockas, är det åtminstone med bra känsla de skulle komma in i ett eventuellt playoff. Sist krossades toppkonkurrenten Millwall med siffrorna tre mål mot noll – på bortaplan.

För Sunderland är det kört. Helt över. De åkte ur förra årets Premier League och är nu även ute ur Championship – och det blev klart senast, när de föll med 1-2 hemma mot nästjumbon Burton Albion. Klubben, som faktiskt har sex ligatitlar, sjunker som en sten i seriesystemet och att vända på den här skutan blir uppenbarligen en tuff uppgift.

Kross att vänta

Annat än en överkörning kan vi inte se framför oss här – och oddsen är faktiskt förvånansvärt fina på Fulham. Bara att skicka in polletterna! Många typer av marknader som lockar: målöverspel på dem, minushandikapp och så vidare.

Först: motivationsfaktorn. Fulham jagar den där direktplatsen till finrummet och är pressat att vinna. Sunderland, de är i sin tur ute ur Championship. Utan hopp. Spelare som väntas lämna efter säsongen – och hur mycket känner de för en match av den här karaktären då?

Sedan kan vi inte bortse från Fulhams fantastiska form. De krossade ett formstarkt Millwall senast och har alltså 18 uppradade matcher utan förlust.

Utöver det – hemmaplansfördelen! Och som om det inte räckte? Gästerna har upp emot sex spelare out medan Fulham ser ut att komma till spel med hela manskapet i skick.

Ja, vad säger vi – 4/5-0?

Speltipset blir kort och enkelt Fulham -1,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de vinner med exakt två baljor – till mycket fina 1,82x hos Bethard. Den som vill kan skruva upp handikappet och således även oddset med gott samvete.

  Rygga spelet hos Bethard – Spela för 1 500 kronor, med bara 500 insatta!

Speltips:

Speltips: Fulham -1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,82 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik bonus: 200% upp till 1 000 kronor!)
Spelstopp: 20:45, fredag 27/4
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.