5 juni 2018 Gefle Helsingborg Speltips

Speltips inför Gefle – Helsingborg 5/6: Dagens bästa speltips

Enklare än såhär blir det väl inte? Valet av speltips är helt uppenbart vid första anblick på oddsen när Gefle välkomnar Helsingborg till Gavlevallen – och ni tar del av det nedan.

Det blir allt värre för Gefle, som verkar ha tappat allt som kan liknas med självförtroende. Helt och hållet under isen. När – om – ska det vända?

Situationen har blivit så pass illa att klubben nu är tredjejumbo i Superettan och avståndet uppåt i tabellen, till mittenskiktet, blir allt större. På de sex senaste matcherna är blott två pinnar inkasserade; fyra förluster och två kryss. Allt som allt: åtta på tio matcher.

Den värsta av käftsmällar kom nu senast, i hemmamötet mot Landskrona BoIS. Förlustsiffrorna? Galna 1-5! Ett sammanfall som nästan saknar motstycke.

För Helsingborg fortsätter jakten på ett allsvenskt kontrakt efter flera år utanför finrummet och skåningarna blir bara starkare och starkare för varenda vecka som går, vad det verkar som.

Med två matcher färre spelade än konkurrenterna runtom i tabellen, är HIF placerade på fjärdeplatsen – med fyra poäng upp till toppen av kullen. En trea nu och tredje- samt eventuellt andraplatsen tas över direkt.

Oerhört bra betalt spel

Det som talar emot Helsingborg – kanske det enda, utöver att matchen spelas på bortaplan – är att Mamudo Moro står utanför truppen efter sin skada senast. Med sina fem baljor är han lagets bästa målskytt.

Men å andra sidan är Mikael Dahlberg tillbaka i speldugligt skick, något som minskar betydelsen av avbräcket.

Hur som helst – här får vi alltså oddset 1,80 för den raka tvåan och det är svårt att förstå varför, med tanke på de skillnader som faktiskt råder.

Gefle har alltså inte vunnit på sex matcher, varav fyra förlorats, och åkte på en brutal käftsmäll av Landskrona senast – en 1-5-torsk! Det var även det hemma på Gavlevallen. Verkar finnas minimalt till spelglädje bland spelarna för närvarande. Ren och skär ångest, snarare.

Annat är det i Helsingborg, som verkligen börjar få smak på Allsvenskan. Nu: tre raka vinster och hållna nollor och inte en enda förlust på sex matcher.

Har svårt att se HIF sjabbla till det här och den raka tvåan värderar vi vara dagens bästa speltips. Ohmbet med bäst odds, 1,80.

  Rygga spelet hos Ohmbet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Helsingborg vinner, rak tvåa
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Ohmbet (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 19:00, tisdag 5/6
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.