Speltips Djurgården Falkenberg 15/7 2020

Speltips inför Gefle – Örgryte 4/9: Något av ett krismöte…

Desperationen blir allt större i Gefle, som hittas på jumboplatsen i Superettan och måste steppa upp illa kvickt. Härnäst möter de ett Örgryte IS som tappat formen helt och hållet, i en match som enkelt kan öppnas upp totalt.

Annons:

20 matcher, 14 pinnar och sist i Superettan. Gefle har med det fyra upp till kvalplatsen och den klassiska klubben kan mycket väl komma att petas ner utanför den svenska elitfotbollens rum. Situationen är extremt kritisk, som ni förstår…

Ett litet hopp väcktes till liv i samband med storskrällen och 2-1-vinsten borta över Halmstad BK häromveckan, men den har följts upp av två serieförluster och även ett uttåg ur Svenska Cupen. Sist åkte de på stryk med storsiffrorna 0-3 när serieledande Helsingborg besöktes på Olympia.

Gästande Örgryte hade känn på allsvenskt spel bara för ett par månader sedan, men har tappat allt som överhuvudtaget kan liknas med stil; inte vunnit på – hör och häpna! – 11 matcher. Nu har det också blivit tre raka förluster och klubben är inte bättre placerade än på en blek åttondeplats.

Den kanske största käftsmällen, åtminstone från supporterhåll, kom för exakt en vecka sedan i derbyt mot GAIS – en match som summerades i en 1-3-förlust. Hur hämtar man andan efter det?

“Målspelen får det att klia i fingrarna”

En mycket bättre chans till att i alla fall sätta stopp för den målfria sviten kan Gefle knappast få – mot ett Öis som läcker som ett såll… De tre senaste matcherna; tre förluster och nio insläppta mål. Framåt har det blivit fem stycken, så där råder det knappast kris.

Gefle ser med all säkerhet chansen att såra ett just nu katastrofalt Örgryte på djupet, framförallt när det handlar om hemmaplan. Det öppnar förstås upp det åt båda håll, bakåt och framåt.

För Gefle har fem av de sex senaste matcherna innehållit minst tre mål, vid flera tillfällen med god marginal, medan Öis har tre raka matcher som passerat samma mållina. Årets omvända möte slutade därutöver 3-1 till göteborgarna.

Tror benhårt på att ännu en öppen historia är att vänta och målspelen får det att klia rejält i fingrarna.

Över 2,75 mål (asian handicap) finns att spela till 1,95 gånger fläsket hos Unibet. Då får vi halv vinst på spelet vid exakt tre mål.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% extra upp till 500 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, tisdag 4/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.