Speltips Cadiz Athletic Bilbao

Speltips inför Getafe – Athletic Bilbao 19/1: Enkelt val av sida

Det är med ett ytterst knappt favoritskap som Getafe presenteras med i fredagens hemmamatch mot Athletic Bilbao. Ett favoritskap som, vi menar, borde vara tydligare. Speltips och alla oddsen inför matchen hittas här.

Gästerna fortsätter lyfta i tabellen, men är fortsatt störda av den katastrofala seriestarten. De är kvar på den undre tabellhalvan, om än med ett mindre betydande avstånd till Europaområdet och ett desto större till bottentrion, de som alltså trillar ur Primera División.

Mycket finns därmed kvar att spela om för Athletic Bilbao, som även nått Europa League. Gruppspelet toppade de på bättre inbördes statistik än svenska Östersund.

Getafe är ett positivt utropstecken och är faktiskt en pinne ovanför Athletic Bilbao samt uppe på den övre halvan av tabellen. Sannolikt kommer det inte se ut så när spelåret ska summeras för nykomlingen. Ändock ett stort styrkebesked såvida kontraktet bara kan säkras, vilket allt pekar på.

Fantastisk hemmaform

Fyra vunna och tre oavgjorda. Det är Athletic Bilbaos facit de senaste matcherna och det råder inte minsta tvekan om att det är ett mycket starkt facit – med viss risk att man blir lite förblindad.

Det har nämligen inte alltid sett så sprudlande ut och flera av matcherna varit tajta historier. Sist kommer de från ett 1-1-kryss borta mot Espanyol. Acceptabelt, men inte mer.

Nu väntar en svår match i Getafe borta på Coliseum Alfonso Pérez. Spelarnamnen är inte de mest förskräckande, men laget är väloljat och har visat prov på en enorm hemmastyrka. Fem av de sex senaste matcherna har landat i vinster, övrig slutade oavgjord, och i den raden av motståndare hittas bland andra Real Sociedad och Valencia.

Oddssättarna presenterar Getafe som ytterst knappa favoriter. Undertecknade hade, om jag haft titeln oddssättare, velat se dem som större sådana. Nu är det bara att utnyttja de siffror som finns att ta del av.

Getafe +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – plockas med glädje till 1,91 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Getafe +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor bonus!)
Spelstopp: 21:00, fredag 19/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 0%
X: 0%
2: 0%
Över 2,5 mål: 0%
Under 2,5 mål: 0%