Speltips inför Getafe – Real Valladolid 31/8: Val av sida

Spelbloggare Publicerat: 30 August 2018

Efter vinsten över Eibar – kan Getafe kamma hem ännu en trea till Primera División-tabellen? Motståndet på Coliseum Alfonso Perez står Real Valladolid för. Vi testar ett 1X2-tecken.

Annons:

Förra året var det nära att räcka till en Europaplats och nu hoppas Getafe att de kan fortsätta utmana på den övre halvan, utan att alls behöva beblandas med den undre sådana. En kravbild helt i linje med hur undertecknad värderar dem: de är alldeles för bra för att ens snudda botten.

Premiären slutade precis som väntat, med en klar förlust borta mot världspjäsen Real Madrid. 0-2. Mer kan nästan inte krävas. I stort en solid försvarsinsats från deras sida. Också var den solid även mot Eibar nu senast, också på hemmaplan, och vinstsiffrorna skrevs 2-0 när 90 minuter var summerade.

Real Valladolid studsade precis upp i det spanska finrummet, var de inte befunnit sig ända sedan 2014. Och hittills? En pinne på två matcher. Den kom via 0-0 borta mot Girona. Därefter, för strax under en vecka sedan, fick man besök av mästarna Barcelona och föll då bara med knappa 0-1.

Värt att anmärka från den matchen är att planen på Estadio José Zorrilla mer eller mindre var helt ospelbar, vilket också ska undersökas av förbundet. Tuvor som lossade. Spelare som ramlade. Bollar som studsade hur som helst.

Gästerna kommer in till den här matchen helt utan avbräck medan Getafe saknar Markel Bergara och eventuellt Ignasi Miquel. Ingenting nytt på tapeten där, med andra ord.

Ettan spelas!

Gillar Getafe och litar starkt på dem här på hemmaplan. Real Valladolid väntar stora problem och med största sannolikhet hamnar de tre pinnarna i värdskapets fickor, för att vidare stärka deras aktier i Primera División.

Matchen mot Eibar förra veckan var knappast prickfri från Getafe, men väl så bra utförd att 2-0-resultatet var välförtjänt. Just hemmaspelet har varit en faktor som stärker dem och som kan komma att bli en nyckel för ännu ett succéår.

Valladolid må, som nämnt, bara ha förlorat med uddamålet mot Barcelona senast – men undertecknad vill inte dra en minsta liten slutsats av den matchen, som planen såg ut. Rentav löjligt att matchen ens fick spelas, framförallt med den skaderisk som den skulle kunna ge upphov till.

I övrigt har Valladolid fortfarande inte hittat målet på de två inledande matcherna medan Getafe i sin tur sett väldigt försvarsstarka ut.

Stark etta? Absolut! Så pass att den är värd att syna till 1,87 gånger pengarna hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Getafe vinner, rak etta
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Ohmbet
Spelstopp: 20:00, fredag 31/8
TV: 
Stream:  strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.