11 februari 2019 Alavés Levante Speltips

Speltips inför Girona – Celta Vigo 17/9: Högoddsare

Den nya veckan rivstartas med fotboll från Spanien och Primera División, var Girona och Celta Vigo står för underhållningen. Båda parter kommer från storskalper. Hurdan blir reaktionen här?

Annons:

Helt passande kom kanske inte uppehållet för varken Girona eller Celta Vigo, som båda stod för suveräna prestationer precis före det.

Girona kammade fullt i bortamötet med Villarreal – en match som de vann med siffrorna ett mål mot noll. Innan det hade de åkt på en väntad förlust mot Real Madrid samt spelat lika med Real Valladolid. Är formen konserverad? Det känns rätt ovisst runt den närmsta framtiden för klubben.

Och ja, Celta Vigo ville inte vara sämre. De besegrade Atlético Madrid med 2-0 på hemmaplan, värjde dessförinnan undan Levante och premiären slutade med delad pott med Espanyol.

Det är med andra ord ett Celta Vigo som ännu är förlustfria och tagit en spetsposition i tabellen. Kan de bli aktuella för Europaplatserna, månne? Som det ser ut just nu – varför inte?

Spelartrion bestående av Johan Mojica, Jonás Ramalho samt Carles Planas står som osäker för Girona. Utöver det har båda parter sina trupper hela och fit for fight.

Kryss?

Vi är bara i upptakten av spelåret.
Det har precis varit ett uppehåll.

Så, visst är mycket ovisst. Det är lite den känslan vi har här: att det är ovisst. Skulle kunna sluta åt vilket håll som helst.

Men mycket talar i alla fall för att det kan bli tätt och då lockar krysstecknet oss. Celta Vigo har visat framfötterna, men är normalt rätt tunna på resande fot och ska absolut inte överskattas mot ett kapabelt Girona.

Girona har en klar styrka i deras försvarsspel och kommer knappast offra ytor åt Celta Vigo att operera på – om det inte blir absolut nödvändigt, som vid underläge en bit in i det hela.

Gästerna är att betrakta som snäppet bättre, nu också med fin form, men hemma-/bortafaktorn tillsammans med Gironas försvarsstyrka neutraliserar skillnaderna klart. Kanske till och med innebär viss fördel för dem, som oddsen understryker.

Vårt spel blir alltså det raka krysset, att det slutar oavgjort, till 3,55 gånger pengarna hos Bethard. Det är åtminstone 15-20 punkter högt, utifrån vår analys.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% extra upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,55 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, måndag 17/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.