20 april 2018 Leganés Deportivo Speltips

Speltips inför Girona – Deportivo La Coruna 9/3: Klockrent favoritskap

Här är det väl inte mycket till snack om saken? Det stora utropstecknet och formstarka Girona tar emot nästjumbon Deportivo La Coruna på Estadi Montilivi när jakten på en Europaplats fortsätter.

Det Girona håller på att uträtta i deras Primera División-debut är uppseendeväckande på alla sätt och vis. Som hårt bottentippade, som en av de absolut största kandidaterna till att åka ur serien – till att se ut att kunna lösa en plats ut i Europa.

Undertecknad har varit en av de som väntat på att dippen ska komma – och det kan den fortfarande – men ännu ser Girona inte ut att ha minsta tanke på det. Trenden är exakt den motsatta: uppåt! Laget är sjua i tabellen och kommer senast från en meriterande 2-0-vinst borta över toppkonkurrenten Villarreal.

Medan det osar positivitet om Girona, är det helt annorlunda i Deportivo. Klubben är nästjumbo i tabellen, har inte vunnit på 12 matcher och har två pinnhål till säker mark. Mer eller mindre ingenting tyder på att det skulle vända – i alla fall inom en kort tidsperiod. Målet i 1-1-matchen hemma mot Eibar sist var det första efter sex matcher utan en enda fullträff.

Girona minusspelas

Smaka på detta: Girona har skrapat ihop mer än dubbla skörden av Deportivos – 40 pinnar mot 19! Svårsmält fakta, så stor succé som nykomlingen gjort.

Och det är i den änden vi får börja, även om den där dippen fortfarande borde kunna komma för Girona. De stod för en superb insats borta mot Villarreal förra veckan och vann alltså med 2-0. Hemmafacit är nästan ännu mer anmärkningsvärt: fem raka vinster, helt utan insläppta mål.

Nu ska ett Deportivo La Coruna som inte vunnit på 19 matcher och som har 1-3-9 i bortafacit över hela Primera División-året stå på andra sidan planhalvan. Då kan vi inte annat än att se värdskapet som klara favoriter.

1,85 gånger degen för Girona -0,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de ”bara” vinner med uddamålet – är ett smakrikt odds som vi absolut ser värdet i att utnyttja. Bethard är platsen.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% extra upp till 1 000 kr i bonus!

Speltips:

Speltips: Girona -0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik bonus: 200% upp till 1 000 kronor)
Spelstopp: 21:00, fredag 9/3
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 61%
X: 24%
2: 17%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 50%