3 augusti 2018 Hamburger SV Holstein Kiel speltips 2 Bundesliga

Speltips inför Hamburger SV – Holstein Kiel 3/8: Rakt spel hämtas

Det blir ett favoritspel inför premiären i 2. Bundesliga på fredagskvällen när Albin Ekdals Hamburger SV tar sig an förra säsongens topplag Holstein Kiel.

Annons:

Efter ett långt uppehåll är äntligen den tyska ligafotbollen igång igen och även fall det inte är dags för högstaligan än får vi ändå se ett lag som vanligtvis brukar underhålla. Det rör sig såklart om Hamburger SV, som fortfarande har Albin Ekdal i laget. Trots intensivt intresse under sommaren har mittfältaren inte skrivit på för en ny klubb.

På det hela taget har Hamburger SV ett för bra lag, en för stor supporterskara och på många andra sätt en för stor klubb för att inte spela i Bundesliga. Förra årets fiaskosäsong kulminerade i slutskedet av säsongen när det stod klart att det inte blir spel i Bundesliga den här säsongen. Ett praktfiasko. Det går faktiskt inte att kalla det någonting annat.

En del nyckelspelare har lämnat klubben, men fortfarande sitter Hamburger SV på ett lag som ska ligga i toppen av 2. Bundesliga. Det vore ett klart underbetyg till klubben att inte ta sig upp direkt till Bundesliga igen. Förra säsongen var nämligen första gången någonsin som Hamburger SV åkte ur Bundesliga. Helt sjukt.

Ett självklart favoritspel

Förra säsongen var Holstein Kiel visserligen ett topplag och förlorade i kvalet till Bundesliga efter att ha slutat trea i tabellen bakom Nürnberg och Fortuna Düsseldorf. Den här gången är truppen betydligt sämre och det ska nog en del till för att säsongen ska bli lika lyckad den här gången. som vanligt i den här typen av serier är det extremt viktigt att få en bra start.

Här kan vi inte tänka oss någonting annat än att hemmalaget kliver ut med full kraft och med segern i sikte. Det är ett bättre lag, en större klubb och på alla sätt ett lag som måste gå för en trepoängare direkt. Annars kan det börja blåsa oroliga vindar redan i premiären.

Med fyra raka vinster på försäsongen – däribland mot tunga lag som Stoke City, CSKA Moskva och Monaco – har Hamburger SV visat prov på fin form. Det ska räcka.

Hamburger SV att vinna spelas till 1,74 gånger såsen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Hamburger SV vinner
Odds:  1,74 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  20:30, fredag 3/8

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.