Speltips inför Hammarby – Elfsborg 26/9: Fokus på målen

Spelbloggare Publicerat: 25 September 2018

Offensiv kapacitet finns i såväl Hammarby som Elfsborg, men en hel del talar för en mer tillknäppt historia när de möter varandra under onsdagskvällen.

Annons:

Greppet, håller det på att tappas? Hammarby har tappat i tre matcher efter varandra, innehållande två derbyförluster, och möjligheten till titeln ser ut att rinna dem ur händerna – även om det, såklart, ännu inte är klart eller skrivet i sten.

Mer bestämt har man nu sju pinnhål att knappa in på serieledande AIK, medan även IFK Norrköping hittas däremellan. Helt som en chock kommer det kanske inte, den här reaktionen tillika dippen. Hammarby känns knappast som titelmaterial i den här konkurrensen, trots allt…

Gästerna från Borås har haft ett hemskt spelår, där de blivit helt fastkedjade på den undre tabellhalvan och där kontraktet alltjämt är i fara. Till kvalstrecket har de två platser och blott fyra pinnar. Räkna också in att det bara blivit fem vinster under hela säsongen, på 22 matcher.

Men formkurvan pekar det facto uppåt för Elfsborg och kan de vidarehålla samma nivå som de senaste veckorna ska kontraktet kunna säkras. Senast blev det en knapp 1-0-trea mot Örebro SK, vilket följde upp tre raka kryss. Flera av dessa matcher har dessutom varit, på pappret, tuffa sådana.

Djurdjic out

De största kvalitéerna i Hammarby finns i offensiven.
Så är även fallet med Elfsborg, men utan att man fått utlopp för detta. Ofta varit inblandade i tajta matcher.

Elfsborg har hittat viss stil på sistone och i 1-0-vinsten över ÖSK senast satt försvarsspelet väl. De har blivit mer kompakta, svårspelade och rentav bättre. Laget känner medvind och kan då se chansen medan Hammarby samtidigt ser desto kallare ut…

Framåt i banan har Hammarby fantastiska kvalitéer, men flera av de offensiva pjäserna har hamnat i mindre svackor – och mest av allt påverkar det att den allsvenska skytteledaren, Nikola Djurdjic, är avstängd. Det är även ytterbacken samt brassen Neto.

Ett ”Bajen” som rullar boll, pressar ned Elfsborg, men som får det lite svårt i sista tredjedelen? Slutsatsen – att det blir tajt på Tele2 Arena.

Under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre mål i matchen – plockas till 1,90 gånger degen hos ComeOn.

Annons:
  Rygga spelet hos ComeOn – Få 400% upp till 400 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 19:00, onsdag 26/9
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.