5 augusti 2018 Hammarby Trelleborg Speltips

Speltips inför Hammarby – Trelleborg 5/8: Vinner av bara farten

En reaktion har vi fått se – och en ännu större sådan kan det komma att bli. Med andra ord kan det vara på sin plats att inte avvakta med sitt spel på Hammarby i söndagens match mot Trelleborg på Tele2 Arena.

Annons:

Jakten på serieledande AIK och titeln fortsätter för Hammarby, som är rivalerna tre pinnar hack i häl – med matchen mindre spelad. Utöver det finns fyra plusmål i målskillnaden att hämta in. Kanske kan de bli herre på täppan redan efter den här matchen är summerad?

Det handlar trots allt om en toppen mot botten-match, nu i samband med att serien också vänder. Veckans bortamöte med just TFF var en walk in the park och landade i en 3-1-vinst – en trea som följde upp en annan kross, med 4-1 mot Dalkurd hemma.

Tydligt är också att den här typen av matcher passar ett offensivt frejdigt och potent Hammarby som handen i handsken. Låga försvar har de brutit ned förut och det visar särskilt de 33 målen på 15 spelade allsvenska matcher på. Det är ett facit som är bäst i hela serien.

Att Trelleborg skulle ha någonting av värde att hämta från Tele2 Arena är det få som tror. Nykomlingen är nu placerade som tredjejumbo, alltså kvalplatsen mot Superettan, och har plockat blott en pinne på de fem senaste matcherna.

Värdet kvar på HIF

Toppen mot botten.
Formstarkt mot formsvagt.
Ett Hammarby som senast i början av veckan vann med 3-1 på Vångavallen.

Så, ja – ni förstår vartåt det barkar?

Oddsen till Hammarbys favör har, som väntat, droppat en del desto närmare matchen vi kommit, men värdet ska finnas kvar. Har svårt att se det sluta på annat sätt än med en komfortabel trea för 08:orna, liksom på bortaplan.

Sedan omstarten har TFF exempelvis förlorat mot AIK samt Östersund med siffrorna 1-4 i båda matcher. Enda pinnen kom mot bottenkonkurrenten Dalkurd. Visar på hur stora problemen är samt hur stort avstånd det är till den allsvenska toppen.

Litet minus för Hammarby är att Imad Khalili, skadad, saknas, men det handlar snarare om att viss bredd försvinner. Inte ens en gjuten startspelare.

Lär med andra ord bli en vinst av bara farten för Hammarby. De spelas med -1,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de vinner med exakt två mål – till oddset 1,85 hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus: 200% upp till 1 000 kronor!

Annons:
Dags att casha in på en hemmaseger? 30,00 gånger såsen på Hammarby hittar du i dagens feta kampanj från Betfair här!

Speltips:

Speltips: Hammarby -1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 15:00, söndag 5/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.