Speltips inför Hapoel Be’er Sheva – Dinamo Zagreb 31/7: Anseendet ska räddas

Spelbloggare Publicerat: 31 July 2018

Det står redan klart att Dinamo Zagreb kommer ta nästa kliv i Champions League-kvalet och returen mot Hapoel Be’er Sheva i Israel kan därför bli ännu lite mer öppen och avslappnad än en returmatch annars kan bli. Slutsats – målfest?

Annons:

Fem mål mot noll.

Kroatiska Dinamo Zagreb bjöd verkligen Hapoel Be’er Sheva på en lektion i fotboll förra veckan; var dominanta redan från start, trots ett relativt jämnt fördelat bollinnehav, och den stora klasskillnaden märktes främst av i de sista tredjedelarna av planen – framåt såväl som bakåt.

Givetvis är det uppseendeväckande siffror, men att Dinamo Zagreb skulle vara bättre kunde knappast ha kommit som en chock för någon. De israeliska klubbarna är för all del inte helt oävna, men brukar inte kunna göra något större väsen av sig ute på den europeiska scenen.

Från den första kvalrundan rentav krossade Hapoel estländska Flora med 7-1 över två möten och då fanns det ändå vissa förhoppningar om att formen skulle vara så pass uppskruvad att de hade kunnat skrälla här, men kanske sa det mer om motståndet och estländsk fotboll som helhet snarare? Laget kommer nu från en tuff förlust mot Hapoel Haifa i den israeliska Supercupen, efter straffar.

Dinamo Zagreb hoppade direkt in i den andra kvalrundan och det kroatiska spelåret har precis startat. Seriepremiären, hemma mot Rudes, var lite av en besvikelse och matchen slutade oavgjord, 1-1 – och det var med kniven mot strupen, i och med att man kvitterade i den tredje stopptidsminuten. Här får man chansen att vässa vidare på formen.

“Hög energi, frenesi och spelare som vill lämna avtryck”

Det är vanskligt att ta ställning på 1X2-marknaden eller liknande marknader här: Dinamo Zagreb är, uppenbarligen, klart bättre – men är i praktiken redan vidare, kan tänkas rotera friskt och möter ett Hapoel Be’er Sheva som vill rädda deras anseende och som stärks av att spela på hemmaplan.

Tanken istället: att det kan öppnas upp, knutar enkelt lossas upp. Chansrikt! Och målrikt? Det är vartåt vi lutar.

En viss rädsla för hemmalaget kan möjligen finnas att bli utskämda på nytt, men det kan också vändas på: att man vill rädda anseendet med en stark prestation. En vinst.

Rotation är dessutom att vänta – kanske också från båda håll – och med spelare utanför de ordinarie startelvorna som tar plats på banan, kan vi säkerligen vänta oss hög energi, spelare som verkligen vill lämna avtryck och inte sätter i handbromsen.

Över 2,5 mål finns att spela till 1,94x hos Unibet. Det köper vi rakt av.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% bonus upp till 500 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,94 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, tisdag 31/7
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.