Speltips inför Hobro – Köpenhamn 23/7: Dubbelt upp

Spelbloggare Publicerat: 23 July 2018

Dubbelt upp! Premiärbesvikelserna Hobro och FC Köpenhamn känner säkert viss press inför mötet med varandra. Matchen väntar vi oss bli av öppen och underhållande karaktär.

Annons:

Vad i helskotta hände i premiären? Köpenhamn åkte på en smäll och 1-2-förlust hemma mot bottentippade Horsens. Viktor Fischer hade chansen att kvittera på stopptid i den andra halvleken, men sumpade och därmed står storklubben på en nolla matchen in i det hela.

Det är svårt att inte dra paralleller med förra året, där Köpenhamn stod för ett praktfiasko till säsong och landade på en blek fjärdeplats. För en klubb av den här kalibern finns det bara en sak på tapeten: att vinna titlar.

Heller imponerade de inte i Europa League-kvalmötet mot finska KuPS, även om man kom vidare via en 1-0-vinst borta och 1-1 på tavlan hemma.

Större lycka blev det inte för Hobro i deras premiärmatch. När nykomlingen Vejle besöktes antecknades siffrorna till en 1-3-förlust efter en andra halvlek som totalt exploderade, där framförallt försvarsspelet lämnade oerhört mycket mer att önska.

Resterande lag i danska Superliga har spelat två matcher vardera och inte en enda har en nolla i poängkolumnen, likt just Hobro och Köpenhamn har. Vem – om någon – står kvar på det när matchen är summerad? Spelbolagen tror i alla fall stenhårt på att Köpenhamn ska vinna det här, med 1X2-oddsen i 5,10-3,80-1,73.

Minst tre mål

Vi lockas av två typer av spel. De till Hobros favör, skrällarna. Men framförallt – målöverspelen! Här kan det bli att åka av, är känslan. Goda förutsättningar för en öppen batalj, underhållande och målrik batalj.

Och varför detta?

Det är bara att titta på premiärerna. Hobro svajade rejält i defensiven. Köpenhamn, som också har en ny mittbacksduo, likaså. Framåt finns styrka.

Gästerna kan redan nu vara smått desperata, vill få in en trea på kontot och lär jaga densamma. Samtidigt tror vi att Hobro kommer kunna bjuda upp till kamp, nu som värd för matchen. Kryper knappast ihop helt och hållet.

Dubbla insatsen för att vi får minst tre mål i matchen är bra betalt. Det tackar vi Bethard hjärtligt för – och utnyttjar omedelbart.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% bonus, upp till 1 000 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:00, måndag 23/7
TV: 
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.