Speltips inför Huddersfield – Chelsea 11/8: Välbetalda målspel

Spelbloggare Publicerat: 11 August 2018

Lördagens huvudmatch från Premier League-premiärerna spelas mellan Huddersfield och Chelsea – ett klassiskt botten mot toppen-möte. Men inte blir det väl en walk in the park för ”Londons blåa”?

Annons:

Årets första TV-sända 16:00-lördagsbatalj från Premier League! Ni missar väl för allt i världen inte att sitta bänkade för det här spektaklet? Viasat Premium och Viaplay är kanalerna.

Att Huddersfield känt pressen inför spelåret är ömsom uppenbart och ömsom sunt. De har inte varit på latsidan under transferfönstret och tränaren David Wagner har nu en trupp han hoppas kommer hålla för överlevnad, även om det kommer bli tufft. Bottenmaterial alltjämt. Räkna med en bitsk och hätsk strid om att undvika flyttas ner…

Två intressanta spelaraffärer som Chelsea lyckats få i hamn är på Jorginho och Mateo Kovacic, vilka båda breddar och ger mittfältsuppsättningen alltmer spets. Den största vinsten är dock att Eden Hazard, som förstås varit ett hett diskussionsämne, lyckats behållas. Redan där är mycket vunnet.

Men är ”Londons blåa” rustade för en titelstrid? Å ena sidan ”slipper” de Champions League-spel och å andra sidan är konkurrensen stenhård. Ser dem inte, på förhand, som klart topp fyra-material.

Dagens värdskap har Danny Williams indisponibel, skadad, medan Chelsea kommer till spel utan Marco van Ginkel, Isaiah Brown och eventuellt Kepa Arrizabalaga samt Mateo Kovacic. Långtifrån några större bekymmer.

“Inte sprudlat om Chelsea”

Här är det Chelsea som ska styra och ställa. Sätta tonen. Tempot. Ha bollen. Och Huddersfield? De kommer vara tillbakalutade i positionerna. Få jaga en hel del. Försöka tajta till det.

En bortamatch på Kirklees Stadium är, som bekant, inte det enklaste heller. Kanske framförallt inte i en premiär med allt som är att värdera in där: bristande matchtempo, nervositet och så vidare.

Sprudlat har det inte heller om Chelsea – offensivt sätt. Fem av fem matcher i vänskapens tecken har innehållit max två mål och de kommer från en 0-0-match mot Lyon. Detta medan Huddersfield det facto vunnit deras tre senaste, däribland mot just Lyon. Gott självförtroende?

Fördel Chelsea? Såklart! Men utan att siffrorna studsar upp i höjden. Målsnålt är tanken och för underspelen får vi bra betalt. Spelet – under 2,5 mål till 1,89x hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% extra upp till 500 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,89 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 16:00, lördag 11/8
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.