Speltips Arsenal Liverpool 15 juli 2020

Speltips inför Huddersfield – Liverpool 20/10: Galet utstick som utnyttjas

Ett specifikt spelbolag sticker ut hakan rejält på hörnmarknaden inför lördagens sena Premier League-möte mellan Huddersfield Town och Liverpool – något vi absolut inte vill missa att utnyttja.

Annons:

Botten möter toppen. Ett Huddersfield Town som med näbbar och klor kommer få slåss för att undvika trilla ner i Championship och ett Liverpool som bevisat att de är helt redo för titelstriden.

Liverpool höjde vi på Spelbloggare redan på förhand upp som den solklare utmanaren till mästarna Manchester City och klass har de också visat. Enbart målskillnaden håller dem bakom såväl nämnda City som Chelsea och i en match som den här ska de tre pinnarna helt enkelt trilla in. Oddset för den raka tvåan är som bäst 1,35 och det hittas hos Bethard.

Däremot finns ett stort orosmoln i truppsituationen. Flera huvudpjäser riskerar missa matchen, som Virgil van Dijk, Mohamed Salah, Sadio Mané, Naby Keita och James Milner. Statusen runt dessa kommer bli allt klarare närmare avspark.

Liknande är dock situationen för Huddersfield där Terence Kongolo och upp emot ytterligare sex spelare riskerar missa matchen. Flera namn som skulle eller eventuellt skulle ta plats i en ordinarie startelva.

Åtta matcher in i årets Premier League är Huddersfield fortfarande utan en enda vinst och har på dessa matcher enbart spelat in tre pinnar. Detta placerar dem på en av de platser som leder nedåt i seriesystemet, men säker mark är fortfarande bara två poäng borta.

Oddset kommer sänkas

Normalt skulle ett spel på Liverpool kanske kunna vara motiverat till rådande odds, men skadesituationen, det faktum att man inte vunnit på fyra matcher och att Champions League-fotboll väntar i veckan får oss att tänka i andra banor.

Istället är det hörnmarknaden som lockar och detta tack vare en ren och skär miss från oddssättarna hos Bwin.

Huddersfields hörnlina är nedplitad till 3,5 och alla bookies, Bwin exkluderade, anser att underspelet ska vara klar favorit där – och det köper vi rakt av. Exempelvis skapade Huddersfield blott tre hörnor på två matcher mot Liverpool förra året och här väntas de vara svårt tillbakatryckta på nytt.

Här kan vi nästan kallt räkna med att Bwin kommer justera deras odds, varpå det är på sin plats att kliva in i tid – att skynda, fynda!

Alltså spelas Huddersfield under 3,5 hörnor till oddset 2,05.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Huddersfield under 3,5 hörnor
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin
Spelstopp: 18:30, lördag 20/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.