3 mars 2019 Liverpool Everton Speltips

Speltips inför Huddersfield – Liverpool 30/1: Hörnor som huvudspår i TV-matchen

Hörnorna blir huvudspåret inför tisdagens huvudmatch, som spelas mellan Huddersfield Town och Liverpool FC, från Premier League. Ute efter alla förutsättningar, startelvorna, oddsen – och ett speltips? Välkomna!

Superkampanj: Få 7,00 på Liverpool att vinna – som ny kund hos Betfair! Klicka här.
Erbjudandekod: ZFBMAG

En 4-3-vinst över Manchester City och med det de första som slagit serieledarna under årets Premier League. Det har skiftat över i två raka torskar, mot klart sämre motståndare än så. Mer bestämt:

Swansea – Liverpool: 1-0
Liverpool – West Bromwich: 2-3

Vad är det som händer i Liverpool? Sättet som de totalt kan braka ihop, det oroar och ska inte vara synonymt för en toppklubb. Observera dock att förlusten mot WBA kom i FA-cupen, varpå alltför stor mark inte tappats i Premier League.

Men det är klart att det finns anledning att darra för Liverpool, som nu har två pinnar ner till femman Chelsea och därmed nedanför Champions League-området. Nu – upp till bevis! Som vi lärt känna Liverpool, kan de lika väl vinna matchen med rena tennissiffrorna som att rentav förlora.

Huddersfield, då? De svajar! Tre raka Premier League-matcher har renderat i förluster och inte en enda av de sex senaste har vunnits. Från att ha suttit bra till, är de nu så lite som två pinnar borta från nedflyttningsplatserna. Av de många kandidaterna för att bli en del av den nedersta trion, är Huddersfield en av de absolut största.

På truppfronten ser det ut som så att Huddersfield saknar Jon Gorenc Stankovic och Elias Kashunga. Osäkra för spel är Martin Cranie samt Danny Williams. Situationen ser inte ut att vara oförändrad för Liverpool, med Adam Bogdan och Nathaniel Clyne skadade. Statusen runt Adam Lallana, Daniel Sturridge och Ragnar Klavan kommer uppdateras närmare avspark.

Huddersfield med defensiv approach

Hörnor. Det är vad vi kommer satsa våra polletter på här, i kvällens huvudmatch, när vi anser oddssättarna vara lite fel ute.

Kombinationen en favorit i fara – Liverpool är totalt opålitliga just nu – med att denna favorit ska styra och ställa helt och hållet. Vad öppnar det för, om inte just hörnor?

Huddersfield har i matcherna mot toppmotstånd varit extremt defensivt inställda. Givet, då de inser de begränsningar som finns. Detta har också avspeglat hörnstatistiken i denna typ av matcher.

Ett litet axplock av matcherna mot topp sex, med tillhörande hörnstatistik:

Huddersfield – Chelsea: 1-3
Arsenal – Huddersfield: 7-2
Huddersfield – Manchester City: 3-7
Liverpool – Huddersfield: 9-2
Huddersfield – Tottenham: 4-7

De siffrorna talar sitt tydliga språk och mot ett Liverpool med ett hörnsnitt om 6,3 framåt och 3,4 bakåt per match, är valet av spel enkelt.

Liverpool -2,5 hörnor (asian handicap) – spelet sitter om de skapar minst tre fler än motståndarna – till oddset 1,81 hos Mr Green. Betydande risk för justering från spelbolagen! Därför: skynda, fynda!

  Rygga spelet hos Mr Green – Få 2 gratisspel á 100 kronor!

Speltips:

Speltips: Liverpool -2,5 hörnor (asian handicap)
Odds: 1,81 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green (2 gratisspel á 100 kronor styck!)
Spelstopp: 21:00, tisdag 30/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 90%
X: 18%
2: 72%
Över 2,5 mål: 57%
Under 2,5 mål: 47%