Speltips inför Huesca – Rayo Vallecano 14/9: Tungt nykomlingsmöte!

Spelbloggare Publicerat: 14 September 2018

Två väntade bottenkonkurrenter i spanska Primera División slåss om tre betydelsefulla pinnar – Huesca och Rayo Vallecano. Här hittar ni ett starkt speltips.

Annons:

Rayo Vallecano är fortfarande de enda som kammat noll i årets Primera División, men det är enkelt att förstå varför: de har en match mindre spelad än nästan alla konkurrenter och de två som spelats har varit mot Sevilla samt Atlético Madrid. Kris? Glöm det! Nu kommer den första match där de faktiskt har en kravbild att undvika förlora.

Vad som höjer tempen lite extra inför matchen är att båda klubbarna kommer upp från andradivisionen och här är bestämt inräknade att vara en del av bottenstriden. Kontrakten kommer de få slåss med näbbar och klor för…

Och Huesca – hur har det sett ut för deras del? Bra, faktiskt! De har spelat tre bortamatcher; vunnit över Eibar och kryssat mot Athletic Bilbao. En smäll åktes dock på senast, mot Barcelona på Camp Nou. Förlustsiffrorna – förnedrande 2-8… Det är under all kritik, att släppa in åtta mål – oavsett motstånd. Det var i den andra halvleken allt föll samman.

Det positiva är att det blivit två mål framåt i alla matcher. Offensiva maskineriet snurrar på väl. Och fyra pinnar på tre matcher, som schemat sett ut, är trots allt över förväntan! Kan det bli en ny skalp här, att komma tillbaka på rätt spår?

Tar första poängen?

Spelare för spelare värderar undertecknad Rayo Vallecano som snäppet bättre – knappt! Det här är en match där de kan känna viss press, i och med de två inledande förlusterna, och nu när de ställs mot en väntad bottenkonkurrent. Men insatsen mot Atlético Madrid, en knapp 0-1-förlust, lovar i alla fall mycket inför framtiden.

Huesca inledde med bravur, men föll samman helt och hållet sist: åtta insläppta mål! Det är klart att det är annorlunda att ställas mot Barcelona borta kontra Rayo Vallecano hemma – ändå kan vi inte undvika att känna viss oro efter den insatsen.

Knappa favoriter hade vi köpt Huesca som, med fördel av hemmaplan. Men såhär stora? Knappast. Det är inte annat än missvisande.

Polletterna kastas därför in på att Rayo Vallecano undviker att förlora, dubbelchansen X2, till 1,70x. Platsen är Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Dubbelchansen X2
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway
Spelstopp: 21:00, fredag 14/9
TV: 
Stream:  strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.