stream aston villa liverpool

Speltips inför Internacional – Flamengo 6/9: Höjdarmöte i Brasilien

Ett rival- och toppmöte ska utspelas i brasilianska Serie A, när Internacional tar emot Flamengo Estádio Beira-Rio under natten mot torsdagen. Här tar ni del av Spelbloggares speltips inför höjdarmötet.

Annons:

1. São Paulo, 22: 46p, +17 mål
2. Internacional, 22: 43p, +16 mål
3. Flamengo, 22: 41p, +14 mål
4. Gremio, 22: 40p, +18 mål
5. Palmeiras, 22: 40p, +17 mål

Det är spännande uppe i toppen av den brasilianska förstadivisionen och här väntar ett rejält tungviktsmöte, där inte minst Flamengo är pressade till att inte förlora – om de ska ha fortsatt chans på den stora titeln.

Ser vi till Internacional, är de tveklöst det stora utropstecknet det här spelåret – tvåa och titeljagande som nykomlingar i serien. Deras succérecept har varit det superba försvarsspelet: blott 12 insläppta mål på 22 matcher. Framåt har det blivit 28 stycken.

De senaste veckorna har det spikats till totalt bakåt; sju raka matcher utan insläppt mål. De två senaste har slutat mållösa och de fem innan dess i vinster. Häpnadsväckande facit. Varför ens försöka ändra på ett vinnande koncept? Gäller bara att fortsätta i samma stil.

Gästande Flamengo kommer från ett brutalt bottennapp, i form av en hemmaförlust, 0-1, mot nästjumbon Ceará. Matchen styrdes med järnhand, men nollan ville inte spräckas och i slutminuterna kom den stora käftsmällen.

Danilo Fernandes saknas för Inter medan Lucca är tveksam för spel. Flamengo saknar fortsatt skadade Orlando Berrío och nu är även mittfältspjäsen Diego avstängd.

Sju raka utan insläppt mål

Den ineffektivitet som Flamengo visade upp i den sista tredjedelen av banan senast var brutal. Chanser skapades, man kom till avslut – men bollen ville inte in… Uddlösheten i anfallsspelet har varit ett problem under de senaste veckorna och det är knappast de beskeden man vill komma till spel med mot ett så försvarsstarkt Inter.

Vi upprepar: Inter har inte släppt in mål på sju matcher och på hemmaplan har det blivit så lite som två bakåt på tio seriematcher. Det är statistik inget lag ens kommer i närheten av.

Viss press att vinna matchen må finnas på Flamengo, men som bortalag och underdog kan det fortfarande bli att komma till matchen med en något tillbakalutad approach…

1-0/0-0?

Flamengo under 0,5 mål tas med glädje till 2,30 gånger pengarna hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Flamengo under 0,5 mål
Odds: 2,30 (Jämför alla odds)
Bolag: Ohmbet
Spelstopp: 02:45, torsdag 6/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.