Speltips inför Ipswich – Blackburn 4/8: Premiär i Championship

Simon Pålsson Publicerat: 2 August 2018

Ipswich Town mot Blackburn Rovers i Championship. Det är vad som väntar på klassisk avsparkstid klockan 16:00 från den engelska fotbollen.

Annons:

Premiärhelgen i det engelska seriesystemet fortsätter med den minst sagt fullspäckade lördagsomgången i Championship, där vi bland annat fokuserar på det tv-sända mötet mellan Ipswish och Blackburn. Det här är två lag som båda har ambitionen att komma på övre halvan den här säsongen.

Gästerna är faktiskt nykomlingar efter att ha varit nere i League One och vänt. Där blev det vserieseger efter en stark säsong och nu handlar det om att bygga vidare på den trenden med ett delvis nytt lag.

Under den här sommaren har Ipswich plockat in en del tunga förvärv i form av Trevor Chalobah, Gwion Edards och Ellis Harrison i ett försök att hamna på den övre halvan i tabellen.

Javen Davenport och Joe Rothwell tros bli viktigare spelare för Blackburn Rovers och båda mittfältarna har värvats in under sommaren. Nu saknas i för sig anfallaren Marcus Antonsson, som var en viktig spelare för säsongen, men som nu vänt hem till Sverige och Malmö FF. En annan intressant spelare i Blackburn Rovers är lånet från Chelsea, Kasey Palmer. Han väntas få en nyckelroll på det offensiva mittfältet.

Spel på 1×2-marknaden

På försäsongen har Ipswich imponerat med en hel del segrar, men har konsekvent valt att möta sämre eller likvärdigt motstånd. Det gör det svårt att veta exakt var laget står just nu och klart är att det inte sprudlar om laget. Åtminstone inte än.

Blackburn har ett par tunga skalper under försäsongen, där 3-0 hemma mot Everton sticker ut. Det känns som att Blackburn blir att räkna med i år och på intet sätt ska behöva vara involverade i en tät bottenstrid.

Märk väl att Ipswich inte har förlorat på sju (!) raka hemmamatcher mot Blackburn. Nu tänker vi oss att den trenden håller i sig och att det här, i sann premiäranda, slutar väldigt tätt och jämnt. Det är två på pappret jämna lag och det bör märkas.

X (oavgjort) spelas till 3,25 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  3,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  16:00, lördag 4/8
TV:   tv3sport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.