15 november 2019 Spanien Malta Speltips

Speltips inför Iran – Spanien 20/6: Tillbaka på jorden

Grupp B:s enda premiärvinnare, Iran, väntas stå inför stora problem när de ställs mot Spanien härnäst och här ska det mycket till för dem att stå emot spanjorernas frammarsch.

Annons:

Stundtals helt utspelade. Målsumpande å det värsta från Marocko. Och till sist ett självmål från desamma, i den femte stopptidsminuten – och Iran står nu med tre pinnar inkasserade efter VM-premiären. En storskalp, om än med en rejäl dos flyt.

Skulle Iran förmå att stå emot Spanien här och lösa ett kryss, då är slutspelsdrömmen på allvar vid liv. Av oddssättarna och marknaden att döma ska chanserna till det vara försvinnande små: dubbelchansen 1X betalar exempelvis oddset 5,75. Ett spel som då sitter om Spanien inte vinner matchen.

Det är odiskutabel fakta att Spanien var klart bättre än Portugal i deras premiärmatch, men en viss Cristiano Ronaldo ville annat än att de tre pinnarna skulle hamna hos spanjorerna – med sitt hattrick och 3-3-balja bara minuter från slutet i matchen.

Någon anledning till att känna överdriven stress i Spanien finns väl trots allt inte? Att lösa kryss mot gruppens huvudkonkurrent är inte fy skam, även om man såklart ville få ut mer, och insatsen lovar mycket inför framtiden. Dessutom antecknades Diego Costa för två baljor och hans produktion vidare i mästerskapet kan komma att betyda mycket.

Enda eventuella avbräcket inför matchen är på Spaniens Daniel Carvajal, som har en kamp mot klockan om att hinna bli fit for fight. Oavsett vad ska det inte påverka alldeles för mycket då. Nacho är en fullgod ersättare i backlinjen.

Spanien tar revansch

Kämpainsatsen som Iran stod för mot Marocko var hedervärd. På ren vilja, och en del flyt, kan man komma en bit.

Samtidigt blottades Irans begränsade kunskaper rejält i matchen. Marocko var den klart bättre parten och borde ha avgjort den matchen. Klart missvisande resultat. Att falla tillbaka på ett liknande sätt nu skulle kunna bli helt förödande. I Spanien finns såväl klart spelskickligare spelare samt vassare spets.

Nu när svårighetsgraden höjs ett flertal snäpp för Irans del – med match mot ett Spanien av total världsklass, som en av de största titelaspiranterna i mästerskapet – borde det bli att bekänna färg.

Någon anledning att gråta över spilld mjölk finns inte för Spanien och här ska de kontot helt enkelt bara fyllas på med en trea. Så stora som skillnaderna är, spelare för spelare, bör det inte bli något större problem.

Spanien -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två mål – känns som ett bra spel till 1,67x. Oddset presenteras av Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Spanien -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,67 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:00, onsdag 20/6
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Johan Mjällby: speltips inför Iran – Spanien

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.