13 oktober 2018 Irland Danmark Speltips

Speltips inför Irland – Danmark 13/10: Val av sida

Danmark har chansen att rycka ifrån i deras UEFA Nations League-grupp när de besöker ett mindre hett Irland på Aviva Stadium i Dublin. Gäller väl som rätt klara favoriter här, skandinaverna?

Annons:

Varsin match har nationerna avverkat i den nya turneringen – ett välkommet inslag i landslagsfotbollen och under mellanåren, ska nämnas – och de slutade på helt olika sätt. Gruppen, i andradivisionen, och där nummer fyra har även Wales i ekvationen.

Efter att Irland, via playoff mot just Danmark, missat VM 2018 har spiralen bara pekat nedåt. Nations League-premiären förlorades exempelvis med hela 1-4 när rivalen Wales besöktes. Helt öppna dörrar bakåt i banan. Mål är nu också insläppta i sex raka matcher. Gäller att hämta andan direkt – om turneringen inte ska bli en storflopp.

Samma motstånd städade Danmark i sin tur av med siffrorna 2-0. Christian Eriksen smällde in båda strutarna. Tottenhamstjärnan verkar ha hittat formen och därför är det ett ännu värre besked att han med största sannolikhet, av rapporter att döma, kommer missa matchen.

Även Irland har en huvudpjäs osäker inför matchen, Southamptons Shane Long. En handfull andra spelare, som normalt brukar vara med i truppen, har lämnats utanför densamma. Kanske för den så totalt misslyckade premiären?

Danmark i klart bättre slag

En bortamatch i Dublin. Det är klart att Danmark inte väntas ta hem det här utan att behöva svettas för det, men just för dagen värderar vi dem som relativt klara favoriter och värdesiffror är tveklöst uppdukade.

Anledningen till detta? Form och klass, helt enkelt.

Sedan VM-kvalet verkar Irland ha tappat stinget. Förlusterna har radats upp och försvarsspelet ser inte alls så solitt ut som vi blivit vana med och med dessa problem – vad har man då att sätta emot?

Danmark nådde slutspelet i VM, trots ett par halvdana insatser i gruppspelet, och var bara straffsparkar från att skicka ut de senare finalisterna i Kroatien där och formen verkar konserverad. Mycket stabil insats i 2-0-vinsten över Wales.

Man kan vrida och vända på det hur mycket som helst, men 2,60 x insatsen för den raka tvåan måste ses av värde. LeoVegas med oddset.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% upp till 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Danmark vinner, rak tvåa
Odds: 2,60 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 20:45, lördag 13/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.