13 oktober 2019 Vitryssland Holland Speltips

Speltips inför Italien – Holland 4/6: Besvikelserna gör upp

Såväl Italien som Holland stor för brakfiaskon i VM-kvalet och missar mästerskapet som är runt hörnet och när den nya veckan tar vid ska de kraftmätas mot varandra på Allianz Stadium i Turin.

Ni minns väl Italiens stora kvalfiasko? Gruppspelet – en andraplats, väntad sådan. Där fanns fortfarande mycket positivt att hämta, men väl i playoffet blev det att falla på mållinjen. Dubbelmötet mot Sverige slutade i en 0-1-förlust.

Och nu har det blivit att starta om lite på ny kula för ”Gli Azzurri”. Stora utropstecknet är att Gianluigi Buffon tackat för sina tjänster i landslagströjan, men också en hel del nytt på tapeten i övrigt också. Den nytillträdde förbundskaptenen, Roberto Mancini, står inför ett hästjobb.

Holland är i en liknande fas, en kanske till och mer intensiv sådan. De äldre pjäserna, som utgjort fundamentet i laget, som Robin van Persie, Arjen Robben och Wesley Sneijder, har klivit åt sidan – och nu är det upp till andra att kliva fram. Kan man återuppnå den status man hade för några år sedan?

Vem som helst är det inte som tagit över huvudansvaret i Holland; Ronald Koeman kom in i februari månad och hittills har det varit lite blandad kompott för deras del. Mestadels positivt, även om man ville få ut mer av matchen mot Slovakien senast, vilken slutade med oavgjort utfall. Ska nämnas är att flera framstående spelare vilades då.

God chans för Holland

Gillar vad Holland visat upp sedan tränarbytet till Ronald Koeman och tycker att det verkar finnas en hyfsad känsla trots att VM missades. En nystart. För klass finns det absolut i deras spelarmaterial. Men fortfarande: mycket är kvar att justera.

Av Italien är de positiva indikationerna… färre. Inte sett bra ut alls.

Senast blev det en 1-3-förlust när Frankrike besöktes och dessförinnan en knapp 2-1-vinst över Saudiarabien. Svajade till rejält där och då.

Hemmaplan, absolut, men Italien ska ses som en favorit i fara och verkligen inte så pass stora som spelbolagen antyder att de ska vara. Här kan vi få en bra hacka på spelet om Holland löser minst ett kryss, vilket känns fantastiskt bra sett till förutsättningarna.

Speltipset blir Holland +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – till 1,97x hos Mr Green.

  Rygga spelet hos Mr Green – Få 2 gratisspel á 100 kronor/styck!!

Speltips:

Speltips: Holland +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,97 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green (2 gratisspel á 100 kronor!)
Spelstopp: 20:45, måndag 4/6
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.