Speltips Falkenberg Östersund 11/7

Speltips inför J-Södra – Falkenberg 17/6: Tveksam oddssättning

Varför inte varva VM-fotbollen med Superettan? Där tar ett något svajigt Jönköping Södra emot serieledande Falkenberg på Stadsparksvallen och när spelbolagen inte kan skilja dem åt, hittar vi klart spelvärde åt det ena hållet.

Annons:

Att Falkenberg menar allvar i deras jakt på det allsvenska kontraktet kan knappt ha undgått någon. Av 12 matcher har så lite som en match förlorats, hela åtta vunnits och tre slutat oavgjorda.

Med det facit är FFF herre på täppan i Superettan, men när ett flertal konkurrenter flåsar dem i nacken finns inte utrymme att sjabbla till det. Seriens toppkvintett, som ser så stark ut, hittas nämligen inom en radie om fem pinnar.

Bara att köra på, med andra ord…

Några som verkligen måste sätta i växeln är Jönköping Södra. Efter att ha åkt ur förra årets Allsvenskan var de direkt presenterade som en av de främsta kandidaterna att ta klivet upp i finrummet, men en urusel seriestart med katastrofala resultat och tränarbyte har satt käppar i hjulen.

Bättre har det förvisso sett ut på sistone och nu innehas en plats i seriens mittenskikt, men treorna är alldeles för få till antalet. Bortavinsten över tabelljumbon Värnamo senast, via 1-0, var den första på tre matcher. Insatsen där var heller långtifrån prickfri.

Trupperna är i skrivandets stund, och när spelet publicerades, inte publicerade, men av det mesta att döma finns ingenting nytt på tapeten att ta hänsyn till för varken J-Södra eller Falkenberg.

Givet spel på FFF

Årets upplaga av Falkenberg har hittills imponerat stort och de ser kanske ut som den absolut klaraste av allsvenska kandidater. Gillar starkt vad de visat upp. Som nämnt: det har endast blivit en förlust och då har de mött klart bättre trimmade motstånd än just Jönköping Södra.

Ja, det stora lyftet verkar inte vilja komma för hemmalaget och av en uddamålsvinst över ett för närvarande hopplöst svagt Värnamo ska inte några större slutsatser dras. Formen är alltjämt ett frågetecken.

Gästerna kommer från en 3-0-kross av Gefle och är över det hela oerhört svårhanterade. På resande fot har faktiskt inte en enda match förlorats och då har de mött lag som toppkonkurrenterna Halmstad och Örgryte.

Spelbolagen värderar det här som en extremt tajt historia på förhand – vilket det kan bli – men faktiskt J-Södra som knappa favoriter. Det köper inte vi.

Falkenberg +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid kryss – är ett mycket bra val av spel till 1,68 gånger pengarna.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Falkenberg +0,25 mål
Odds: 1,68 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:00, söndag 17/6
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.