Stream Juventus Crotone

Speltips inför Juventus – Lazio 25/8: Tungviktsmöte i Serie A!

Har vi en favorit att lita på när Juventus, med Cristiano Ronaldo, tar emot Lazio på Allianz Stadium? Det menar vi bestämt. Speltips, odds och startelvor tar ni bäst del av här, hos oss på Spelbloggare.

Annons:

Seriepremiären, samt Cristiano Ronaldos debut, höll på att landa i ett fiasko för Juventus. Ända fram till den 75:e minuten hade de en 1-2-uppförsbacke mot Chievo, för att sedermera kvittera och i den 93:e minuten sätta vad som blev matchens sista mål – den som säkrade en färsk trea.

Cristiano Ronaldo – utsedd till världens bästa fotbollsspelare – stod för en fullt acceptabel insats, kom till flera målchanser utan att få pryda målprotokollet. Minst en strut borde det ha blivit från hans sida och det återstår att se om målen kommer här istället. Under perioder visade portugisen i alla fall vad han kommer kunna bidra med i sin nya tröja.

Lazio åkte på en hård käftsmäll i premiären, hemma mot tänkta toppkonkurrenten Napoli. Trots att Ciro Immobile prickade in matchens första mål i den första halvleken, förmådde man inte att hålla i och tappade till en 1-2-förlust. Mycket som tappades under mittenperioden av matchen.

Nu blir det att ladda batterierna för Lazio, inför årets tuffaste match – helt dominanta Juventus på Allianz Stadium. Det som eventuellt kan stärka tron på att en skräll är möjlig, är att de faktiskt vann förra årets inbördes möte på arenan. Hemmamatchen förlorades däremot.

Klara siffror?

På Allianz Stadium är det ytterst sällan som Juventus sviker eller tappar – även mot de bättre konkurrenterna i Serie A, som Lazio får räknas in till.

En sak som är säker är emellertid att det kommer krävas en bättre prestation för deras del, kontra den i premiären mot Chievo. Positivt är nu att ”CR7” fått sin debut och att det skulle kunna lossna här. Han har all potential att stärka klubbens status i världstoppen – för att plocka hem ännu en Scudetto och även utmana i Champions League.

Hade Lazio stått för en bättre premiärmatch, då hade vi eventuellt kunna tänka lite annorlunda här. Men att förlora mot Napoli, på hemmaplan, tär förstås på moralen och var knappast den start som de behövde i den så oerhört svåra serieupptakten.

Här saknas också Patric och Luiz Felipe för Lazio medan Juventus står stärkta av att inte ha ett enda avbräck av värde.

En hemmavinst tror vi benhårt på och Juventus skulle kunna ta det här med större siffror än uddamålet.

Plockar Juventus -1,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de ”bara” vinner med ett mål – till 1,88 x insatsen hos Bethard. Värdet ser dock ganska marginellt ut, varför vi skulle vara försiktiga om oddsen rörde sig alltför mycket.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% extra upp till 1 000 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Juventus -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:00, lördag 25/8
TV: 
Stream:  Strive

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.