Speltips Juventus Lazio

Speltips inför Juventus – Manchester United 7/11: En no-brainer!

På Allianz Stadium vankas det Champions League-fotboll mellan Juventus och Manchester United, där vi håller italienarna som ett par klasser större. Vinner – och det klart?

Annons:

Det står redan klart att Juventus kommer spela slutspelsfotboll, vilket knappast kan komma som en chock. Tre matcher, tre vunna och således nio pinnar. Klar dominans och heller har inte ett enda mål på dessa matcher medan det blivit sex framåt.

Juventus ser tveklöst ut som en av de klaraste av titelkandidater. De brukar alltid vara med in i nästintill det sista på Champions League-scenen och inför det här året har deras konkurrenskraft blivit ännu större i och med förvärvet av Cristiano Ronaldo – världens kanske bästa fotbollsspelare. En vinnare. Anfallare av klass.

Serie A har de, som i princip alltid, ett järngrepp om. 11 matcher har renderat i tio vunna och ett kryss. Utmaningen finns istället här, i Champions League.

Manchester United har sina problem, det är uppenbart. Lite medvind har de emellertid fått de senaste veckorna, efter två raka 2-1-vinster – över Everton samt AFC Bournemouth. Premier Leagues toppstrid är fortsatt en bra bit borta och CL-slutspelet är i fara. Tränaren José Mourinho är hårt pressad.

En vinst, ett kryss och en förlust är Uniteds facit under årets CL och känner med det pressen från framförallt Valencia, med två pinnar inspelade. Gäller att hålla dem på avstånd.

“Överraskande fina siffror”

En radda spelare riskerar missa matchen för båda parter, bland andra Juventus Giorgio Chiellini, Mario Mandzukic och Blaise Matuidi.

Största risken finns dock för Manchester United med anfallspjäsen Romelu Lukaku klart osäker på förhand. Han åkte på en skada mot Everton och mycket tyder på att han kommer ställas åt sidan här. Även spelare som Antonio Valencia och Marouane Fellaini är i riskzonen.

Lagen mötte varandra på Old Trafford häromveckan och då var Juventus klart bättre; satte matchens första och enda mål i den 17:e minuten, via Paulo Dybala. Matchen kontrollerades fullt ut därefter och där blev det extra tydligt hur pass stort avståndet är till världstoppen för Manchester United.

På Allianz Stadium borde United ha ännu mindre att sätta emot och det är överraskande att vi får så pass fina siffror på spelen till Juventus favör.

Den raka ettan är en no-brainer till 1,65 x insatsen hos Interwetten.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Juventus vinner, rak etta
Odds: 1,65 (Jämför alla odds)
Bolag: Interwetten
Spelstopp: 21:00, onsdag 7/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.