18 augusti 2018 Chievo Juventus Speltips

Speltips inför Juventus – Sassuolo 4/2: Vinner – och det klart?

Det bör inte vara mycket till snack om saken när suveräna Juventus tar emot ett klart mindre namnstarkt Sassuolo på Allianz Stadium i Turin. Vinner – och det klart?

Juventus fortsätter spela in trea efter trea, men är fortfarande serieledande Napoli tätt på efterkälken – med ynka pinnen att hämta in. Striden om Scudetton står mellan just dem och det kan sluta hur som helst.

Talar för Juventus? Stabiliteten. Talar för Napoli? Kreativiteten, det lilla försprånget och högstanivån. Öppet race!

Med Coppa Italia inräknat har Juventus vunnit nio raka matcher. Vad som nästan är ännu mer häpnadsväckande och imponerande är att nollan är hållen i 14 matcher efter varandra – på tal om stabiliteten…

Sassuolo borde undvika degradering ur Serie A, fastän de är i riskzonen och knappast är imponerande. Räddningen – en bottenkvartett som inte alls ser het ut, eller har speciellt starka namn. Laget har haft sina perioder under spelåret, men tenderar också att dippa ihop rejält. Senast blev det 0-3 i baken när Atalanta togs emot.

Samma match blev försvarspjäsen Edoardo Goldaniga utvisad efter att fått syna två ostskivor. Han missar, tillsammans med skadade Timo Letschert, därför matchen. Borta för Juventus är fantastiske Paulo Dybala, Juan Cuadrado, Benedikt Höwedes samt Federico Bernardeschi.

Inget snack om saken!

En stabil trea för Juventus? Det är vad vi lutar åt.

Det ska nämnas att en stabil vinst för deras del kan betyda 1-0, eller liknande, så otroligt stabila de är i situationer där de leder matcherna. Men mot Sassuolo, på hemmaplan, ska väl minst två baljor petas in?

Om så blir fallet – då borde ett -1,5-handikapp nästan vara i hamn. Juventus släpper ju inte in mål!

Av Sassuolo finns det kanske inte så mycket mer att hämta? De föll brutalt mot Atalanta senast, 0-3, och har efter den fina avslutningen på 2017 inte förmått att leverera alls. På tre matcher – en pinne. Den kom via ett hemmakryss mot Torino medan årets första match slutade med en torsk mot bottenkonkurrenten Genoa.

Tajmingen att behöva städa om i backlinjen, till följd av avstängningen på Goldaniga, kunde knappast varit värre för Sassuolo heller.

2/3-0. Det är mitt förhandstips – och spelet blir Juventus -1,5 mål (asian handicap) till 1,77x hos Bethard. Det sitter vid en vinst med minst två baljors marginal.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Juventus -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,77 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 15:00, söndag 4/2
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 80%
X: 16%
2: 6%
Över 2,5 mål: 57%
Under 2,5 mål: 47%