Speltips inför Karlstad – Gefle 15/8: Spelbolaget sticker ut hakan

Spelbloggare Publicerat: 15 August 2018

Bwin står för ett tydligt utstick inför Svenska Cupen-kvalmötet mellan Karlstad BK, huserandes i Division 2 Norra Götaland, och klassiska Gefle IF. Det vill vi utnyttja innan det är försent.

Annons

Den andra kvalrundan mot Svenska Cupen. Vinnarna här får medverka i kommande upplaga av gruppspelet. Först ut av alla är just Karlstad och Gefle, som spelar cirka en vecka innan resterande lag.

Karlstad BK hittas, som nämnt, i Division 2 Norra Götaland och slåss där för en plats i Division 1. Andraplatsen, som leder till kval ditåt, innehas och man har även känn på direktbiljetten uppåt i seriesystemet.

På den nivån är det med andra ord ett gediget lag och förutom den vinstsvit som man kan stoltsera med i seriespelet, spelade de lika med Örgryte i en vänskapsmatch under uppehållet. Svårt att sia mycket av en sådan match förvisso.

Annan är situationen för Gefle, som istället kämpar för överlevnad i den svenska elitfotbollen och Superettan. Laget är nästjumbo, men racet är långtifrån kört och lite har det ljusnat upp i och med superskalpen och 2-1-vinsten när Halmstad BK besöktes förra veckan. Ger ny kraft och nytt mod?

Tack och bock, Bwin!

Det här är två klubbar som skulle kunna spela på samma nivå kommande år, men för närvarande har de två divisioner emellan varandra och det är vad som ska beaktas. Givetvis betydande skillnader.

Hur mycket kraft Gefle är villiga att investera i en match som denna, när Superettankontraktet är i fara, kan förstås diskuteras – men oavsett rotation eller ej ska de betraktas som kraftigt bättre.

Nu är det också med nyvunnen kraft som Gefle kommer hit, efter skalpen borta mot Halmstad senast. Av största betydelse, för situationen i tabellen liksom som en självförtroendehöjare.

Medan nästan alla bookies erbjuder siffror strax under dubbla insatsen för den raka tvåan, sticker Bwin ut med 2,15 gånger pengarna för samma spel och det investeras i med stor glädje.

Annons.
  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Gefle vinner, rak tvåa
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin
Spelstopp: 18:00, onsdag 15/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.