23 juli 2018 Köpenhamn Hobro Speltips

Speltips inför Köpenhamn – Horsens 16/7: Storfavoriten premiärspelar

Starkt förhandstippade Köpenhamn tar klivet in i årets Superliga med en hemmamatch mot Horsens. Klasskillnad ska förvisso råda, men i ren premiäranda kan det säkert komma att bli lite tillknäppt.

Annons:

Förra året är bara att borsta av axlarna: det praktfiasko Köpenhamn stod för. Det lyckades helt enkelt inte lyfta. Man fick inte ut i närheten av den kapacitet som det facto finns.

För tveklöst är det att Köpenhamn har det namnstarkaste materialet, om än med FC Midtjylland och Bröndby IF som konkurrenter att ändå räkna med. Styrkeförhållandena är klart skilda mellan toppen och resten i den danska klubbfotbollen och så räknar vi med att det kommer fortsätta.

Säsongen har redan smygstartat för Köpenhamns del, med Europa League-kval. Där vann man första mötet mot finska KuPS, på bortaplan, med siffrorna ett mål mot noll. Lite halvdan insats, men ändå en vinst och nu ska man bara vidare till den andra kvalrundan.

Horsens, då? Klassiskt mittenmaterial, är känslan. Under fjolåret blev de faktiskt till och med sexa, men räckte till slut inte i närheten för spel i Europa. Dock överraskade man vid flera tillfällen positivt. Det var framförallt slutspurten på spelåret som satte käppar i hjulen, när det blev blott en vinst på de 15 avslutande matcherna.

Liknande matchbild som senast

Köpenhamn är flera klasser bättre, spelare för spelare.
De stärks av att spela på hemmaplan.
Och revanschlustan är enorm efter förra årets praktfiasko.

Men ändå – inte blir det här väl en ”walk in the park”? Motståndet, Horsens, är ändå kompetent och kan komma att kunna streta emot någorlunda denna afton.

Framförallt tenderar premiärmatcher att bli lite tillknäppta, med de nerver som finns och tempot som saknas, varför det också skrälls en hel del.

I Europa League-mötet mot KuPS fick Köpenhamn en del bekymmer; skapade förhållandevis lite, mot en klart sämre motståndare. Försvinnande lite släpptes för den delen till. Lite liknande matchbild här?

Under 2,75 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid exakt tre mål – tas till oddset 2,04 hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% bonus upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 2,04 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:00, måndag 16/7
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.