5 juli 2019 LA Galaxy Toronto Speltips

Speltips inför LA Galaxy – DC United 5/7: Debut för Wayne Rooney

Zlatan Ibrahimovic och hans LA Galaxy är tillbaka på Stubhub Center i Carson, California. Där står Eastern Conference jumbo, DC United, för motståndet och från den matchen levereras ett speltips med fokus på målen.

Annons:

Det finns olika sätt försöka reda ut en storm. En kris. Gällande DC United – sist i Eastern Conference, med tio pinnar på 13 spelade matcher – har de verkligen visat att de menar allvar.

Nyligen hämtades nämligen Wayne Rooney in i klubben och i honom hoppas man få en ledare tillika, inte minst, målskytt. Det handlar trots allt om en spelare som under mer än ett decennium hade en nyckelroll i Manchester United och senast kommer från Everton.

Här, i den väntade debuten, finns det dessutom en tydlig koppling till LA Galaxys storstjärna, Zlatan Ibrahimoviv. De spelade tillsammans hos ”De röda djävlarna” under en säsong och man kan de detta som en liten ”match i matchen” dem emellan. Vem lyckas bära sitt lags offensiv?

För LA Galaxy börjar situationen ljusna upp något och har nu starkt känn på playoffplatserna i Western Conference. De har haft sina problem, men fått allt bättre stil på det hela och hamnar inte lika ofta i samma typer av situationer, som när de nästintill varenda match behövde jaga ur uppförsbacke tidigt.

Av Zlatan, som alltid hamnar i strålkastarljuset, fortsätter målen komma och nu står han på nio stycken till antalet i årets MLS. Detta på 12 spelade matcher, varav nio från start.

Mål åt båda håll i sju raka matcher

Så, vad kan vi vänta oss av den här matchen? Undertecknads bestämda tanke: mål – åt båda håll! Tror det kan bli rätt öppna dörrar här, i sin tur chans- och målrikt.

Dallas stora akilleshäl är försvarsspelet och trots leverans framåt förmår de inte att lösa resultat av värde. Dissekerar vi de sju senaste MLS-matcherna har alla innehållit mål åt båda håll, trots att bara en vunnits. Siffror som 2-3-förluster och liknande har varit återkommande.

Lite stabilare må det ha sett ut i LA Galaxy efter den där mardrömsviten om fyra förluster för ett par månader sedan, men det finns alltjämt sätt att såra dem djupt på. Matchen senast, mot SJ Earthquakes, slutade 3-3. Zlatan stod för två mål och offensiv briljans. Bakåt i banan var det… sisådär.

Det är oklart hur mycket speltid Wayne Rooney kommer få för sitt DC United här, men oavsett vad är det en spelare som kommer stärka upp deras offensiv rejält. Det stärker således även vår tro på just – mål.

1,72 gånger pengarna får vi för BLGM-spelet och det är värt en blygsam insats. PAF är platsen.

Annons:
  Rygga spelet hos PAF – Få 100 kronor omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: PAF
Spelstopp: 04:30, torsdag 5/7
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.