5 juli 2019 LA Galaxy Toronto Speltips

Speltips inför LA Galaxy – Los Angeles FC 25/8: Ett spel på 1×2-marknaden

Det blir fullt fokus på att hitta en vinnare när LA Galaxy och Los Angeles FC derbyspelar i Major League Soccer natten till lördag svensk tid.

Annons:

För tredje gången den här säsongen är det dags för derby i Los Angeles och precis som i slutet av mars månad är förhoppningen nu att Zlatan Ibrahimovic återigen ska ta sig en huvudroll i det hektiska mötet som väntar.

Det här är två lag som båda har ambitionen att ta sig till slutspel, men som då behöver avsluta grundserien på ett starkt sätt för att ge sig själva så bra förutsättningar som möjligt.

Ser vi tabellen har Los Angeles FC haft en något bättre säsong med 42 inspelade poäng på 25 matcher, medan LA Galaxy står på fem poäng mindre, men en match mer spelad. För att ta sig ikapp och snart förbi behöver LA Galaxy därför plocka en trepoängare i derbyt som spelas natten till lördag svensk tid.

Svårt att hitta en vinnare

Senast åkte LA Galaxy till Seattle för att spela på deras konstgräsmatta, där det blev förlust med svindlande 5-0. Det ska sägas att laget var ordentligt reservbetonad, med ett par spelare borta med skada och nyckelspelaren Zlatan Ibrahimovi hemma i Los Angeles då han vägrar spela matcher på just konstgräs. Det gör att LA Galaxy nu står på fyra raka utan vinst och nu behöver studsa tillbaka med poäng för att inte hamna i en otroligt negativ spiral.

Efter fem raka utan vinst har Los Angels FC nu vunnit två raka matcher på hemmaplan, om än mot väldigt överkomligt motstånd. Efter en stark säsongsinledning har laget sett spelmässigt trubbigare ut på sistone, någonting som oroar något inför fortsättningen.

Nu saknas Quillan Roberts och Mark-Anthony Kaye. Det går att jämföra med hemmalaget som saknas Jonathan dos Santos och Rolf Feltscher. Tungt.

Med två så formsvaga lag är frågan om något lag är tillräckligt heta för att gå härifrån med tre poäng? Zlatan spelar en nyckelroll och behöver vara mycket bra för att det ska bli tre poäng. Orkar han verkligen det?

X (oavgjort) har ett fint värde till 3,65 gånger insatsen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  3,65 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  04:30, lördag 25/8
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.