5 juli 2019 LA Galaxy Toronto Speltips

Speltips inför LA Galaxy – Los Angeles FC 31/3: Välkommen, Zlatan!

Vilken debut! Zlatan Ibrahimovic tar klivet direkt in i hetluften för sitt LA Galaxy, med ett skållhett derby mot expansionslaget Los Angeles FC, som stått oerhört starkt i upptakten av årets MLS. Speltips, odds och allt inför matchen hittar ni hos oss på Spelbloggare.

Under veckan blev det klart att Zlatan Ibrahimovic bröt sitt kontrakt med Manchester United och kort därpå blev klar för LA Galaxy, MLS och Western Conference.

– Jag kommer för att vinna, jag vill vinna och jag tror att det är i mitt DNA att vinna mina troféer, säger han i en välkomstintervju med klubben.
– En annan plats, men samma Zlatan, fortsätter han.

Förutom att det är ett förvärv som stärker i allmänhet ligans och i synnerhet klubbens varumärke, är det ett förvärv som visar att LA Galaxy kommer göra allt i deras makt för att stärka deras position i MLS, där de under fjolåret landade på Western Conferences jumboplats.

Året har Galaxy öppnat med en vinst, ett kryss och en torsk. Sist spelade man oavgjort, mållöst, borta mot Vancouver Whitecaps FC.

Här blir det alltså att rivstarta med ett derby för Zlatan, mot expansionslaget Los Angeles som vunnit deras två inledande matcher i serien: först med 1-0 över Seattle Sounders och därefter med förkrossande 5-1 över Real Salt Lake – båda matcher på bortaplan.

Vinner i debuten – till över dubbelt betalt

Zlatan Ibrahimovic kom på plats under fredagen och således haft kort tid att acklimatisera sig i LA Galaxy, men det är väl närmast otänkbart att han inte skulle debutera här – nu när det vankas derby? Åtminstone en bänkplats, sålunda?

Det är ett klassförvärv som klubben stått för och nu ser de ut som en av de mest klara titelkandidaterna i MLS. Förutom att det är en spelare som rent sportsligt kommer sätta starka avtryck, lär Galaxy får en vitamininjektion av detta. Ger dem en rejäl nytändning.

Los Angeles har visat prov på klass i de två inledande matcherna, men nu inte spelat på tre veckor – medan Galaxy spelade senast för sex dagar sedan – och då skulle det inte förvåna om en motreaktion kom, i ett blytungt derby som detta…

Med hemmaplansfördelen borde det vara värt att syna LA Galaxy att vinna till siffror över dubbelt betalt. Betser erbjuder oddset 2,05 för det och då klipper vi till med en mindre peng.

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfri bonus!

Speltips:

Speltips: LA Galaxy vinner, rak etta
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser (100 kronor omsättningsfri bonus!)
Spelstopp: 21:00, torsdag 31/3
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 49%
X: 27%
2: 27%
Över 2,5 mål: 58%
Under 2,5 mål: 47%