Speltips inför LA Galaxy – Orlando City 30/7: Risk för oddsdropp

Spelbloggare Publicerat: 29 July 2018

Form, klass och hemmaplan. Det är en kombination som ofta räcker till tre pinnar och det beräknar vi att den kommer även när Zlatan Ibrahimovics LA Galaxy tar emot Orlando City på Stubhub Center.

Annons:

Precis som de flesta väntat har LA Galaxy fått upp farten och nu levererar de exakt på den nivån som önskades när Zlatan Ibrahimovic kom in i det – och det verkar bara bli bättre, bättre och bättre…

Med två sena mål, varav en assist från nämnda Zlatan, lyckades LA Galaxy kryssa i det tuffa bortaderbyt mot Los Angeles FC – 2-2 på tavlan. Det var den åttonde raka MLS-matchen utan förlust och numera innehas fjärdeplatsen i Western Conference. Nu är siktet ännu högre inställt.

Orlando City är en del av Eastern Conference och är väl där placerade på plats nummer nio. Långtifrån omöjligt är det inte att nå en playoffplats, men de arbetar ur uppförsbacke och är för ärlighetens skull inget höjdarlag.

Och formen? Den är hemsk! Blott en av de 12 senaste MLS-matcherna är vunna och resterande 11 har landat i förluster. Det är uppseendeväckande, inte minst efter en lovande seriestart.

Inför matchen saknar LA Galaxy avstängde Romain Alessandrini, skadade Rolf Feltscher och har därutöver Bradford Jamieson osäker för spel. Gästernas frånvarolista är prydd av avstängde Shane O’Neill, skadade Mason Stajduhar, Lamine Sane samt Jonathan Spector.

Klass, form och hemmaplan

Klass. Form. Och hemmaplan. Det är tre faktorer som alla talar starkt till LA Galaxys fördel denna afton. Gillar därför deras chanser starkt och tror att de kommer vinna utan större problem här.

LA Galaxy ser verkligen ut som det titelmaterial vi förutspådde att de skulle bli när de landade Zlatan Ibrahimovic; är svårspelade, offensivt potenta och spelar med stort självförtroende. Trenden är mycket positiv.

Och på andra sidan planhalvan står alltså ett mediokert Orlando City, som förlorat hela 11 av deras 12 senaste matcher – ofta med större siffror.

Oddsen kan mycket väl droppa på LA Galaxy till närmare avspark och för att undvika den risken rekommenderar vi att kliva in i tid.

LA Galaxy spelas med -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – till 1,75 x insatsen hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% upp till 2 000 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: LA Galaxy -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 03:30, måndag 30/7
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.