Speltips inför LA Galaxy – Real Salt Lake 10/6: Zlatan-show?

Spelbloggare Publicerat: 9 June 2018

Det är mycket svårt att förstå hur oddssättarna resonerar när de ställer ut LA Galaxy som enorma favoriter mot ett formstarkt Real Salt Lake. Det bäddar för placerade skrällkulor!

Zlatan Ibrahimovic och hans LA Galaxy fortsätter ha problem och hittas fortsatt nedanför playoffområdet i Western Conference av MLS.

Ofta har det varit starterna på matchen som satt tonen – i negativ betoning; hur man blir tvungna att jaga senare i matcherna. Detta faktum har också påtalats från flera håll, däribland supersvensken som har ett facit om fem mål på tio spelade matcher, varav tre inhopp, hittills.

Senast i MLS fick Zlatan inleda på bänken, när ett 1-1-kryss löstes mot Portland Timbers. Någon fråga om förtroende ska det inte vara, snarare ett behov av vila. Oavsett – ett fullt acceptabelt utfall av matchen.

I veckans US Open Cup vann Galaxy med 3-1 över blåbärsklubben Golden State Force. Den typen av matcher ska inte några slutsatser dras från, hur som helst. Rotation och motivation att ta hänsyn till. Även Real Salt Lake spelade cupfotboll och förlorade då med 0-2 mot Sporting KC.

Annars är det ett Real Salt Lake som står starkt. De är placerade på tredjeplatsen i Western Conference och har exempelvis spelat ihop fem pinnar fler än nattens, svensk tid, motståndare. Det som varit uppseendeväckande är att när de väl förlorar, då förlorar de stort. Heller har inte en enda match sedan premiären kryssats.

“Hur i helskotta tänker de?”

Hur i helskotta tänker oddssättarna här?

Medan LA Galaxy dras med en svacka och Real Salt Lake vunnit tre raka seriematcher presenteras de förstnämnda med som bäst oddset 1,62 för att vinna matchen. Galet missvisande, menar vi.

Vad som oroar är kanske bortalagets ojämnhet, men nu har de under några veckors tid stått för upprepande starka prestationer. Det håller på att växa fram en vinnarmentalitet så det skriker om det.

Efter de två 1-0-vinsterna, där Zlatan bara var med i allt som allt en halvlek, har LA Galaxy spelat två raka MLS-matcher utan att vinna: en 2-3-torsk hemma mot Dallas och ett 1-1-kryss mot Portland Timbers.

Hemmaplansfördelen väger förstås tungt. Det snackas inte bort. Och då ska LA Galaxy vara favoriter, men stå i 1,62? Inte en chans!

Real Salt Lake spelas med +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med uddamålet – till 1,86x utan att tveka en enda sekund.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kronor bonus!

Speltips:

Speltips: Real Salt Lake +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (500% upp till 500 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 04:30, natten mot söndag 10/6
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.