Speltips Atalanta Lazio 24 juni 2020

Speltips inför Lazio – Milan 25/11: Tung match från Serie A

Storklubbarna tillika toppkonkurrenterna Lazio och Milan ska fäktas om en mycket betydelsefull pott under söndagen och av allt att döma är en tajt historia att vänta. Här hittar ni oddsen, startelvorna och, såklart, ett – speltips.

Annons:

Att varken Lazio eller Milan är redo att utmana om titeln, inte minst eftersom Juventus dominans av den italienska klubbfotbollen bara tycks bli större, är uppenbart.

Men väl är det klubbar som har siktet på att nå ut på den europeiska toppscenen, Champions League – och som har starka utsikter för just detta. Lazio innehar fjärdeplatsen, vilken alltså leder dit, och precis under dem hittar vi AC Milan. Avståndet är enbart på ynka pinnen, så det är en match av enorm betydelse. Nästan som alltid när toppen möter toppen.

Gemensamt har parterna också att de varit lite upp och ner i prestationerna; höga höjder och förhållandevis djupa dalar. Senast, för exakt två veckor sedan, fick Lazio ”bara” 1-1 när Sassuolo besöktes.

Milan kommer från en 0-2-förlust hemma mot serieledande och nämnda Juventus. Annorlunda hade det emellertid kunnat sluta, exempelvis om Gonzalo Higuáin inte missat chansen att kvittera till 1-1 från straffpunkten strax före halvtidspausen.

Samma Higuáin visades senare i matchen ut och får således stå åt sidan här, tillsammans med flera andra färgstarka pjäser; Lucas Biglia, Mateo Musacchio, Alessio Romagnoli samt Giacomo Bonaventua, med flera. Enda osäkra korten för Lazio är på Lucas Leiva och Riza Durmisi.

Värdet – trots allt – på Milan

Det är ett svårt skadeskjutet Milan som kommer till Stadio Olimpico och det minskar förstås deras konkurrenskraft, men startelvan som kan presenteras är alltjämt stark i Serie A-mått mätt. Kan mycket väl ställa till med bekymmer för Lazio, även på bortaplan.

Att Lazio gäller som favoriter, dessutom relativt klara sådana, är helt riktigt – men här har det väl tagits till viss överdrift? Förhållandevis jämna lag som kan ställas ut på planen.

Något som också kan tala för en skräll är att Lazio haft det svårt i de lite tyngre matcherna. Exempelvis har årets två enda hemmaförluster kommit mot Napoli respektive Inter.

Värdet hittas, utan tvekan, på bortalaget och de spelas med +0,75 mål (asian handicap) till oddset 1,84 hos Bethard. Då är vi försäkrade att få halva insatsen tillbaka om de skulle falla med uddamålet.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus: 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Milan +0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,84 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:00, söndag 25/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor::

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

external widget CSS and widget JS files.