19 januari 2020 Milan Udinese Speltips

Speltips inför Lazio – Milan 28/2: Ett superklipp!

Det är svårt att förstå varför Lazio presenteras som så pass stora favoriter i den italienska cupsemifinalens returmöte mot pånyttfödda AC Milan. Vi vill absolut inte vara sena att klippa till här.

12 matcher utan förlust. Fem raka vinster liksom hållna nollor. Under Gennaro Gattuso har AC Milan verkligen hittat rätt!

Vi har fått se tydliga indikationer på vilken kvalité spelarmaterialet i Milan det facto håller. Det största styrkebeskedet lämnades i slutet av förra veckan, när man vann med 2-0 över AS Roma – på bortaplan!

Dessutom är Milan vidare i Europa League-slutspelet, som de satsar stenhårt på. Dels för att klubben åter vill etablera sig ute i Europa, men också som en potentiell väg till Champions League via en titel.

Men detta betyder förstås inte att Coppa Italia nedprioriteras, när de nått ända till semifinalen. Likadant är det förstås för Lazio.

Lazio har stått för ett, hittills, starkt spelår. Efter ett par sämre resultat har de nu också vunnit tre matcher på raken, alla med klara siffror – men motstånden Hellas Verona, rumänska FCSB eller Sassuolo skrämmer knappast. Nu kommer en värdemätare av helt annan kaliber.

Annars är Lazio placerade trea i Serie A, vidare i Europa League och har alltså fördel i det här dubbelmötet. På San Siro slutade det, som säkert bekant, mållöst. 0-0.

“Det spelas med glädje”

Hemmaplansfördelen och 0-0 från bortamötet. Givetvis är det fördel Lazio inför denna retur, men knappast så stor som oddssättarna vill få det till. Undertecknad ser det som öppet, det här.

Sämre tajming att ställas mot Milan kunde Lazio inte få. De sistnämnda vann alltså ett tufft bortamöte mot Roma med 2-0 senast, har vunnit och hållit nollan i fem raka matcher och inte förlorat på 12. Ett av Italiens formstarkaste lag just nu.

Lazio har städat av tre raka lättviktare, men nu höjs nivån på allvar och laget har haft problem i de tuffare matcherna. Strax före 0-0 i det första cupmötet, bara några dagar, besegrades de av just Milan i Serie A – med siffrorna 2-1.

Det här kan sluta hur som helst. Visserligen viss fördel Lazio, men Milan ska ha bra mycket större chans än vad spelbolagen vill antyda och vad oddsen indikerar.

Milan +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2, fast med bättre odds – spelas med glädje till 2,02 gånger pengarna hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Milan +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!)
Spelstopp: 20:45, onsdag 28/2
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 53%
X: 27%
2: 23%
Över 2,5 mål: 50%
Under 2,5 mål: 52%