5 februari 2020 Lazio Hellas Verona Speltips

Speltips inför Lazio – Udinese 24/1: Starkt målspel

Gillar ni mål? Då rekommenderar vi varmt att se onsdagens tidiga batalj från Serie A – mellan Lazio och Udinese. Inför den levererar vi på Spelbloggare.se också ett starkt speltips.

Observera! Avspark 18:30.

Sex matcher och tre pinnar. Så inledde Udinese årets Serie A-äventyr. Vem kunde då tro att de till och med skulle ha känn på Europaplatserna, 20 matcher in i kalaset? Chansen finns utan tvekan, när sexan Sampdoria – samt med ett par konkurrenter emellan – jagas fyra poäng hack i häl.

När spelåret väl ska summeras, då skulle det trots allt överraska om Udinese ens var i närheten av en Europaplats. Bör inte finnas kapacitet för det, inte ens i närheten.

Precis före och efter uppehållet spelade Udinese deras första kryssmatcher i årets seriespel. Ena borta mot Chievo, andra hemma mot SPAL. Över lite tid har bara en av de nio senaste matcherna förlorats, vilket var i Coppa Italia, borta mot urstarka Napoli. Under denna matchradda hittas bland annat en bortavinst över Inter.

Lazio har varit ett mycket positivt utropstecken hittills. De har stärkta aktier uppe i toppskiktet, om än utan chans på Scudetton, som det rakt av står mellan Napoli och Juventus om. Tredjeplatsen innehas och med tanke på vilken form som visats upp finns det en hel del som talar för att ny trea tickar in på kontot. Senast: 5-1-kross av Chievo. Innan dess: 5-2-dito av SPAL.

Gästerna i toppform

Men det finns också faktorer som talar för en skräll. Även Udinese är i tokform och här saknar Lazio deras i särklass främsta stjärna, Ciro Immobile. Anfallaren, som stått för 20 mål på 19 Serie A-matcher, fick kliva av skadad senast. Även Davide De Gennaro och Felipe Caicedo saknas.

Gästerna har i deras tur Valon Behrami, Ali Adnan och Gabriele Angella borta. Silvan Widmer är tveksam.

Det är mycket spets som försvinner i Immobiles frånvaro för Lazio, men på hemmaplan ska det mycket till för att de inte ska förmå att pilla in minst en balja. Som nämnt: tio mål, bara framåt, på de två senaste matcherna.

Men risken att straffas finns också där för Lazio – mot ett formstarkt och stundtals svårspelat Udinese. Gästerna var lite uddlösa i 1-1-matchen mot SPAL, men har visat prov på offensiva kvalitéer och effektivitet innan. Med de ytor som väntas uppstå borde målen vara nära till hands.

2-1/2-2/1-1 känns som sannolika utfall av matchen. Slutsatsen?

Båda lagen gör mål – ja till 1,80 gånger pengarna hos Bwin.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 18:30, onsdag 24/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 65%
X: 22%
2: 15%
Över 2,5 mål: 62%
Under 2,5 mål: 43%