11 maj 2019 leeds derby speltips playoff

Speltips inför Leeds United – Stoke City 5/8: Premiäromgången fortsätter

Det är ett målspel som blir vårt fokus inför söndagens premiär mellan Leeds United och Stoke City i Championship. Det här blir en riktig smällkaramell.

Annons:

Marcelo Bielsa har tagit över Leeds United inför den här säsongen och ambitionen är att nu på allvar utmana om att ta sig upp till Premier League. Efter ett par halvhjärtade försök de senaste säsongerna vill Leeds United nu ta sig upp till finrum som de varit utanför i alldeles för många säsonger.

Barry Douglas, Patrick Bamford och Lewis Baker har samtliga plockats in under sommaren för att stärka laget och samtliga är aktuella för en startplats direkt. Efter att tidigare ha spelat en slags variant av 4-5-1 kommer Marcelo Bielsa förmodligen spela mer av ett 3-4-2-1 i Leeds United, precis som ha är känd för. Där kommer bland andra Pontus Jansson få en nyckelroll i trebackslinjen.

Leeds United avslutade en på det hela taget lite tveksam försäsong med att vinna två raka matcher, däribland 1-0 hemma mot Las Palmas, ett lag som förra säsongen åkte ur La Liga. Det gör att självförtroendet är ganska gott inför söndagens premiär.

Var står Stoke City?

Efter ett par säsonger i premier League åkte Stoke City till slut ur landets högsta serie förra säsongen och nu är frågan om det finns tillräckligt kraft för att studsa tillbaka direkt. Det är väl aningen tveksamt och möjligen går klubben samma öde till mötes som flera andra tunga klubbar, däribland Sunderland, som ramlat rakt igenom seriesystemet.

Hur som helst är det ett starkt lag som Stoke City sitter på fortfarande. Det är en sak som talar för att laget faktiskt ska kunna ta sig tillbaka snabbt igen. Det handlar dock om att finna motivationen tidigt och inte hamna i en svacka direkt. Det kan bli förödande.

Flera nyckelspelare finns kvar i detta Stoke City, som vi tror kommer att gå hårt för vinsten på Elland Road. Hemmalaget är också sugna på vinsten och vi tror på en öppen match.

Båda lagen göra mål spelas till 1,83 gånger såsen hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin
Spelstopp:  17:30, söndag 5/8
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.