23 november 2018 Leganés Alavés Speltips

Speltips inför Leganés – Alavés 23/11: Dagens – i särklass – bästa speltips!

Oddsen som presenteras i omstarten av spanska Primera División är närmast osannolikt missvisande, inför mötet mellan Leganés och Deportivo Alavés. Detta utnyttjas, såklart, direkt. Fredagens bästa speltips.

Annons:

Primera División, eller La Liga, är tillbaka – och som vi väntat! Vardagslunken. Och visst är det en spännande match som står på tapeten?

Gästerna har varit seriens stora utropstecken, kan enkelt slås fast när 12 omgångar är färdigspelade. Klubben har överträffat alla möjliga förväntningar och återfinns på en mycket hedersam fjärdeplats i serien, bara pinnen bakom serieledande Barcelona. Att det skulle se ut så – ja, vem kunde tro det? Makalöst.

Sinom tid ska resan nedåt i tabellen förstås påbörjas. Konkurrensen ska, över ett helt spelår, vara alldeles för hård för att på allvar kunna utmana om Champions League-biljetterna. Dock är det långtifrån skrivet i sten att det skulle bli så redan nu. Här ska chanserna ses som stora.

Leganés har det nämligen knappast sprudlat om, snarare tvärtom, och med knappa tio pinnar inspelade hittas de på platsen som tredjejumbo – en av de som leder nedåt i seriesystemet. Enbart nykomlingarna Rayo Vallecano samt Huesca har varit sämre.

Givet plusspel på Alavés

Ett uppehåll kan förändra mycket. Leganés har haft tiden att analysera deras snedsteg och kunnat ladda upp batterierna. Alavés kan i deras tur ha tappat deras momentum. Men det är trots allt under två veckor sedan de spelade sist och påverkan av allt detta behöver inte vara överdrivet stor.

Och skillnaderna mellan Leganés och Alavés har varit fundamentala. Enorma. Botten mot toppen, som det ser ut.

Ser vi till Alavés har de enbart förlorat en av deras sex senaste matcherna, varav fyra av dessa summerats i vinster och Leganés har under samma svit av matcher inte lyckats vinna en enda; förlorat två och kryssat fyra.

Här saknar Leganés Michael Santos, Ezequiel Muñoz samt Alexander Szymanowski och eventuellt Iván Cuéllar. ”Bara” Rodrigo Ely och Tomás Pina är indisponibla för bortalaget.

Hemma-/bortafaktorn ska såklart beaktas, men att Leganés får axla ett så tydligt favoritskap ser vi som helt och hållet missvisande. Det måste utnyttjas.

Alavés spelas med +0,5 mål (asian handicap) – spelet sitter vid oavgjort eller bortavinst – till fantastiskt fina 1,74 x insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% extra upp till 1 000 kr, unik bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Alavés +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,74 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, fredag 23/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.