Streama Sevilla Barcelona

Speltips inför Leganés – Barcelona 26/9: Botten mot toppen

Det är botten mot toppen i Spaniens förstadivision, med match mellan Leganés och Barcelona. Av allt att döma bör katalanerna hämta hem en färsk trea, en relativt bekväm sådan.

Annons:

Som pressen tilltar för Leganés, i takt med att förlusterna radas upp löpande på band. Blotta pinnen på fem matcher har det blivit och med det innehas jumboplatsen. Nu har de också spelat två raka matcher utan att hitta nätet, så det är mycket som behöver justeras om kontraktet ska kunna fixas.

Någon chock att de redan hamnat i bottenstridens kedjor är det dock inte. Spelarmaterialet är bland det tunnaste i hela serien. Förra året blev det exempelvis en plats som fjärdejumbo, platsen ovanför nedflyttningsområdet. Är de bättre nu? Tveksamt, va?

Barcelona hade idel vinster i årets Primera División innan det så oväntade tappet via 2-2 hemma mot Girona på Camp Nou i slutet av förra veckan. Dessförinnan städades holländska PSV av med 4-0 på samma arena i Champions League-debuten.

Felfria har Barcelona kanske inte varit hittills, men de visar trots allt upp en extrem styrka. Hungern för nya titlar är total och ser vi till seriespelet är de att se som storfavoriter, i synnerhet efter att Cristiano Ronaldo lämnat antagonisten Real Madrid, som de står jämsides med i tabellen för närvarande.

Katalanernas uppsnackade nyförvärv och supertalangen Malcom står som ett frågetecken till matchen. Han har dock bara spelat sex minuter hittills och det är således inte att betrakta som ett avbräck av nämnvärd betydelse. Förutom det är Clément Lenglet, som visades ut mot Girona, avstängd.

Ezquiel Muñoz samt Recio är osäkra för Leganés del. Helt ute ur leken är samtidigt skadade Alexander Szymanowski.

Minusspel på Barcelona

Hur mycket finns det att diskutera här?

Det är klart att Barcelona per automatik inte behöver lunka hem den här matchen som om det vore det enklaste i världen, men alla chanser i världen att vinna den bekvämt ska de ändock ha.

Trots allt är det botten mot toppen. Ett Leganés som inte förmår att lyckas med ett knyst. Ett Barcelona som bara tappat vid ett enda tillfälle under säsongen – och det var, som nämnt, nu senast i en match de spelade över halva med en man mindre på planen.

Direktrevansch för katalanerna? Det är vartåt vi lutar och här lockar oddsen på spelen till deras favör oss.

Mer bestämt blir speltipset Barcelona -1,5 mål (asian handicap) till 1,80 x insatsen hos Bethard. Spelet sitter om de vinner med minst två måls skillnad.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Barcelona -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:00, onsdag 26/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.